Trekker seg fra «71 Grader Nord»

Nok en kjendis måtte reise hjem.

Foto: (TVNorge)
Publisert

(SIDE2): I mandagens episode av kjendisversjonen «71 Grader Nord» trekker en av deltakerne seg.

- Jeg ba om å få snakke med produksjonen, og så begynte jeg å grine. Alt skjedde så fort, sier deltakeren til Side2.

De åtte gjenværende deltakerne er i Sør-Trøndelag og forserer et ulendt terreng ved hjelp av kano, sykkel og føtter. Underveis skal det løses oppgaver som trolig krever jentekløkt, men å navigere riktig viser seg også å være vanskelig for deltakerne.

De to lagene kniver begge hardt om å komme først i mål, for det seirende laget får nemlig mulighet til å overnatte på et hotell og får også servert hotellmat.

Av hensyn til spenningen i serien kan ikke Side2 avsløre hvem det er som velger å trekke seg i mandagens episode, men dette er ikke første gang i årets sesong at en av kjendisene har måtte avbryte reisen mot Nordkapp.

- Besvimte
Tidligere i år ble det kjent at NRK-programleder Phung Hang (30) falt om under innspillingene av årets sesong av realityserien. To uker inn i reisen ble det ekstra dramatisk da Hung falt om og slo hodet mot en stein. Hun ble liggende bevisstløs i over fem minutter.

- Jeg hadde lavt blodtrykk, og kjente allerede tidligere på dagen at jeg var veldig sliten. Nå husker jeg svært lite fra selve hendelsen. Men jeg ble fortalt at jeg besvimte på grunn av lavt blodtrykk, sa hun til VG om hendelsen.

I forrige program måtte programlederen trekke seg mot sin vilje, og fikk dermed ikke være med på reisen videre.

«71 Grader Nord» ser du på TVNorge mandag kl. 20:30

.

Denne saken ble første gang publisert 26/03 2012.

Les også