Tone knuser sjakk-Carlsen på Twitter

Den gravide Tone Damli skapte trend på sosiale medier.

Foto: (Side2)
Publisert

(SIDE2:) Hun slo imidlertid ikke debatten rundt norsk rasisme eller Jennifer Aniston-interessen blant nordmenn på Twitter.

Men da det ble kjent at Tone Damli Aaberge (25) ventet sitt første barn var det større interesse for det enn for sjakk-VM og Magnus Carlsen. Tone var det sjette mest omdebatterte temaet på Twitter. Dog skal det sies at like mange raljerte over medias som samlet meldte om graviditeten.

Stor reklame for konsert

For prosjektleder Stian Sjursen Takle i NRK må det ha vært en morsom dag. Ikke minst fordi konserten mellom Sogndals-artistene og Kringkastingsorkesteret fikk mye oppmerksomhet. Den sendes i sin helhet 13. desember.

- Det var utrolig kjent at Tone kunne være med, sier prosjektleder Stian Sjursen Takle i NRK til Side2.

LES MER: Tone venter barn

Konserten er en idé han har jobbet med i tre år som endelig så dagens lys altså på lørdag. Den skal sendes i sin helhet på NRK 13. desember og består av en rekke artister fra Sogndal og omegn i samspill med Kringkastingsorkesteret.

- Dette er jo travle folk, men det var veldig velvilje til å delta, sier Sjursen Takle til Side2.

Vil ha fred

På kringkastingsorkesterets Facebook-side er det lagt ut et bilde av Tone fra prøvene der det kan se ut som hun er ganske gravid. Men kjolen hun valgte for opptreden en lekker fotside sort kjole som mer enn nok skjulte at artisten venter sitt første barn.

Det var David Eriksen, Tones manager, som bekreftet at 25-åringen og kjæresten Markus Foss er i lykkelige omstendigheter. Han ga også klar beskjed om at de ikke ønsket noe mer oppmerksomhet rundt graviditeten.

- Tone Damli er gravid, og hvis alt går som det skal, blir hun og Markus foreldre på vårparten 2014. Vi håper på forståelse fra pressen for at Tone og Markus ønsker å bruke tiden fremover på å glede seg over det som er i vente, og at de ikke ønsker å uttale seg noe mer utover dette, skriver David Eriksen i en tekstmelding til VG Nett.

Det er ikke kjent når Tone Damli har termin, men hun og kjæresten valgte nylig å gå offentlig ut med at de var et par etter at Se og Hør meldte at de hadde funnet tonen i juni.

Denne saken ble første gang publisert 18/11 2013.

Les også