To luringer på konsert

Mette-Marit tok med seg barna på konsert. Se bildene!

Publisert

(SIDE2): Kronprinsesse Mette-Marit med barna prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og Marius overvar et kulturarrangement i Lom, fredag kveld.

Det var artisten Samsaya som fikk Kronprinsfamiliens oppmerksomhet og grunnen til at de er i Lom er at de i helgen deltar på arrangementet «Til Topps» og skal gå til Galdhøpiggen på lørdag.

Foto: (Foto: Scanpix)

Hele familien, kun uten pappa kronprins Haakon Magnus som selv var på Foo Fighters-konsert på Fornebu Arena, så ut som de koste seg kostelig og både danset og klappet blant folkemengden. De to minste lekte og tøyset sammen mens både Marius og mamma Mette-Marit smilte av de to luringene, som løp rundt.

I like jakker og like sko var Ingrid Alexandra og Sverre Magnus i perlehumør ute på tur med mamma. De holdt hender og tulla foran de oppmøtte fotografene.

Marius så litt mer overbærende og avslappet ut der han iakttok sine småsøsken.

Lørdag morgen går ferden til Galdhøpiggen og når Side2 sjekker værmeldingen for lørdag viser den overskyet vær, men med muligheter for sol og 1grad. Det er bra den sporty familien har på seg gode jakker og lue.

1200 personer har meldt seg på arrangementet og blant dem er også Barne-, likestillings- og inkluderingsminister Audun Lysbakken.

4350

Denne saken ble første gang publisert 25/06 2011.

Les også