Underholdning

TMZ: - Kylie Jenner har anklaget Travis Scott for utroskap

Nettstedet skriver at rapperen ble konfrontert da han kom for å overraske kjæresten og datteren.

NYE RYKTER: Kjendisnettstedet TMZ skriver at Kylie Jenner skal ha anklaget kjæresten Travis Scott for å ha vært utro mot henne. Scotts representant sier at han benekter anklagene. Her er paret på Grammy Awards for noen uker siden.
NYE RYKTER: Kjendisnettstedet TMZ skriver at Kylie Jenner skal ha anklaget kjæresten Travis Scott for å ha vært utro mot henne. Scotts representant sier at han benekter anklagene. Her er paret på Grammy Awards for noen uker siden. Foto: Chelsea Lauren / Rex / Shutterstock / NTB scanpix
Sist oppdatert

Du trodde kanskje det hadde vært nok Kardashian-/Jenner-drama i år, men den gang ei.

TMZ kan melde om nye utroskapsanklager i den svært berømte familien - nå skal det gjelde Kylie Jenner (21) og Travis Scott (26).

Nettstedet, som ofte er først ute med de siste kjendisnyhetene, hevder nå at Kylie Jenner har konfrontert Travis Scott med at han skal ha vært utro mot henne.

Medier som Elle, Complex og Cosmopolitan omtaler også anklagene fredag.

Scotts pressetalsperson sier at rapperen benekter anklagene overfor TMZ.

Kylie Jenners siste aktivitet i sosiale medier tyder foreløpig ikke på at noe er galt. Hun la natt til fredag ut reklame for sminkemerket sitt både på story og som bilde på Instagram-kontoen sin.

Hevder Kylie har funnet bevis

Nyheten kommer etter at rapperen kansellerte AstroWorld-konserten sin i Buffalo torsdag kveld på grunn av sykdom. TMZs kilder opplyser imidlertid at det skal være langt mer komplisert enn dette:

De hevder at Travis Scott skal ha blitt i Los Angeles for å håndtere situasjonen, blant annet fordi Kylie Jenner hevder at hun har funnet bevis for at han har vært utro mot henne. Dette etter at han tok et avbrudd fra turneen sin for å besøke henne og datteren deres Stormi (1) onsdag denne uken.

Kylie Jenner og Travis Scott begynte å date i april 2017, og ble foreldre 1. februar 2018. Paret har fremstått som svært lykkelige og kjærlige overfor hverandre, og har ved flere anledninger antydet at de ønsker å også gifte seg med tiden.

Tøff uke

Den siste drøye uken har vært røff for Kylie Jenner. For bare noen dager siden sprakk nyheten om at det skal være slutt mellom storesøster Khloe Kardashian (34) og kjæresten Tristan Thompson (27). Grunnen er at Tristan Thompson skal ha vært utro mot Khloe, med Kylie Jenners bestevenn gjennom mange år, Instagram-modell Jordyn Woods (21).

Woods skal denne uken intervjues i Jada Pinkett Smiths talkshow Red Table Talk, hvor mange tror hun kommer til å fortelle sin del av historien. Eller i alle fall adressere utroskapsryktene.

Vi vet ikke på nåværende tidspunkt ikke om det er tilfelle at to utroskapssaker har rammet familien på kort tid, eller om det viser seg at det er momager Kris Jenner som jobber hardt i kulissene. Det har nemlig blitt spekulert på Twitter i at det er hun som er «hjernen bak» Khloe/Tristan/Jordyn-saken, ifølge InStyle.

Familien har så langt hverken kommentert ryktene om Tristan Thompsons påståtte utroskap eller de angivelige anklagene mot Travis Scott, så det hele blir et ubesvart spørsmål til vi eventuelt får høre mer fra deres side.

For ordens skyld: En ny sesong av familiens realityshow «Keeping Up With The Kardashians» starter allerede denne måneden.

Denne saken ble første gang publisert 01/03 2019, og sist oppdatert 01/03 2019.

Les også