Ting som virker romantisk på film, men ikke er det i virkeligheten

Hvor digg er det egentlig å kysse i regnet?

Kyssescener i regn er det nok av i romantiske filmer, og det er også The Notebooks mest kjente scene. Men hvor digg og romantisk hadde dette egentlig vært i virkeligheten?
Kyssescener i regn er det nok av i romantiske filmer, og det er også The Notebooks mest kjente scene. Men hvor digg og romantisk hadde dette egentlig vært i virkeligheten? Foto: New Line Cinema
Publisert

Det kan være digg å drømme seg bort i en skikkelig romantisk film innimellom, med store kjærlighetsgester, dramatiske hendelser i full offentlighet og massevis av følelser på utstilling. 

Men hvor kult og realistisk hadde det vært om disse tingene hadde hendt i virkeligheten? Inspirert av Buzzfeed har vi laget en liste som ofte skjer i romantiske filmer, men som kanskje ikke hadde vært så fett i virkeligheten. 

Les også: Se denne kunstnerens ville tolkning av omstridte verdensledere

Og denne: Denne fyren skulle bare ta med en blomst til kjæresten - det viste seg å være kål

1. Kyssing i regnet 

Vakkert på film, ja. Men ikke så superpraktisk med masse vann i munnen og kalde, gjennomvåte klær. 

2. Kyssing i regnet, opp ned

Enda vanskeligere. Kun for viderekomne. 

3. Offentlige kjærtegn

Alle andre enn akkurat de det gjelder blir totalt utkleinet, og det blir generelt trykket stemning av veldig masse klining og klenging ute blant folk. 

4. Å redde noens liv

For det første: Hvor ofte skjer egentlig dette? Og for det andre: Er det egentlig romantisk? Nope. Ikke i det hele tatt. Bare masse redsel, adrenalin og i verste fall store skader. 

5. Roing 

En romantisk tur i robåt, sa du? Alle som har rodd en gang i løpet av livet sitt vet at robåt betyr svette, andpustenhet herfra til månen og støl rygg og armer dagen derpå. 

6. Utroskap

Ja, det kan glorifiseres, men de som har fått forholdene sine ødelagt fordi den ene parten var utro er nok enige i at utroskap ikke er en spesielt hyggelig greie - uansett. 

7. Å bli sunget til

Det hadde kanskje vært greit hvis det var Heath Ledger, men ellers - veldig risky business. 

8. Når jenter løfter foten når de kysser

Hvem oppfant dette? 

Denne saken ble første gang publisert 11/02 2018.

Les også