«Tigerstaden»-jentene kaster klærne

Her er tre grunner til å se på jentekanalen i høst. Eller, vent, du får full pakke allerede til fredag.

Foto: Erik Faukland (FHM)
Publisert

Søndag 30. september er det premiere på dokusåpen «Tigerstaden» på jentekanalen TV 2 Bliss. Men allerede på fredag kan man ta en sniktitt på de kvinnelige programlederne.

Modell Linni Meister, artist Carina Dahl og stylist og realitykjendis Mari Haugersveen kaster nemlig klærne i neste nummer av mannebladet FHM.

Puppene fløy

Etter innspillingen av en promovideo for programmet, forteller jentene til FHM at alkoholen sendte jentene inn en ekte «jenter slåss i undertøyet»-mannefantasi.

Foto: Faksimile (FHM)

- Vi koste oss med vin så ofte vi kunne, og det endte med at vi slo hjul i undertøyet og glemte at kameraene filmet oss, sier Linni.

Carina Dahl følger opp.

- Vi kjørte breakdanceshow og slo hjul, og det var pupper som fløy overalt. Vi sto i spagaten og utførte masse akrobatikk for å få utløp for all energien, forteller hun til FHM.

Det blåser rundt Linni Meister om dag. Ikke bare kaster hun klærne i FHM og er aktuell i «Skal vi danse» etter at Marianne Aulie trakk seg - tirsdag melder Se og Hør at Meister nå dater Olav Tvenge, sønnen til investor Øystein Tvenge.

Foto: Amundsen, Paul S. (NTB scanpix)

Flørtet på Facebook

Linni Meister og Olav Tvenge skal ha vært venner, men vennskapet skal ha utviklet seg til en romanse for litt over ett år siden.

Før første runde av «Skal vi danse» skrev Olav Tvenge på sin Facebook-profil:

«Husk å stemme på verdens beste jente Linni Meister på «Skal vi Danse i kveld», etterfulgt av et hjerte.

Linni kommenterte tråden med «Du er verdens beste», med hjerte både foran og bak.

Neste nummer av FHM er klar i butikk fredag 21. september.

Denne saken ble første gang publisert 18/09 2012.

Les også