Underholdning

Svein Østvik og Linni Meister i «Charterfeber»: - Vi hadde nok vært gift om det ikke var for at vi ikke vil ødelegge kjemien

Det var ingen andre enn Linni Meister «Charter­feber»-veteranen ønsket å ha med seg på tur. TV-resultatet er blitt fest og sprell – og mye latter!

<b>SOLID VENNSKAP:</b> Etter 14 års bekjentskap og mange dype samtaler, er Svein Østvik og Linni Meister blitt beste­venner. 
SOLID VENNSKAP: Etter 14 års bekjentskap og mange dype samtaler, er Svein Østvik og Linni Meister blitt beste­venner.  Foto: Svein Brimi / Her og Nå
Sist oppdatert

Det ble heidundrende sydenstemning da årets «Charterfeber»-deltagere inviterte til fest på Hard Rock Café i Oslo i forrige uke. En som gledet seg stort til å se episodene på storskjerm var Svein Østvik (58), som gjorde comeback i TV-programmet i fjor etter flere års pause.

I år har han hatt med seg bestevenninnen Linni Meister (33) som kompanjong til Gran Canaria, og skal vi tro duoen er det bare å glede seg.

– Seerne kan forvente seg alt! Her snakker vi underholdning på høyt nivå – i all ydmykhet, forteller Meister til Her og Nå.

– Jeg har sagt at hvis årets sesong ikke er underholdning, så har jeg ikke mer å by på. Da er det bare å melde seg ut av «Charterfeber», for vi har gitt alt vi hadde. Skal man by på seg selv, så må man ta i, og Linni er den beste jeg kunne hatt med på ferie, istemmer Østvik.

Møttes på spillejobb

Radarparet møttes for første gang for 14 år siden da de skulle på spillejobb sammen i Lillesand. Siden har det gode vennskapet bestått, og duoen møtes fortsatt på privaten så ofte de kan. «Charterfeber» føyer seg dessuten inn i rekken av flere TV-programmer de har medvirket i sammen.

Linni og Svein har gjort felles sprell i både «Huskestue», «Popstokk», «Camp Kulinaris» og «Tidsbonanza».

– Vi er bestevenner, og det håper jeg kommer frem i «Charterfeber». Vi hadde det så sinnssykt gøy, og vi prøvde ikke engang. Det var kun Linni jeg ville ha med på ferie, og heldigvis svarte hun ja på flekken, smiler Østvik, og beskriver henne i rosende ord:

– Linni er en type person jeg aldri trodde jeg skulle få møte, en person som overrasker hele tiden. Hun er til stede i alle sine budskap, og hun skjønner mye mer enn folk er klar over. Linni er intuitiv, herlig, spontan, levende. En vanvittig vakker dame som det finnes få av.

Avkrefter romanse

– Har det vært noe romanse inne i bildet her?

– Vi hadde nok vært gift om det ikke var for at vi ikke vil ødelegge den kjemien vi har, humrer Meister.

– Det er fint mellom Linni og meg. Vi er nok for redde for å ødelegge det, samtykker «Charterfeber»-veteranen, som ble rørt av bestevenninnens beskrivelse av ham:

– Det beste med Svein er at han er så unik. Han har lært meg mye, og jeg beundrer ham høyt. Uten Svein hadde Norge vært et ekstremt kjedelig land. En dag forsvinner vi alle, og dessverre så får ikke alle oppleve Svein. Det er det negative, at han ikke er udødelig.

– Kan vi forvente oss flere TV-prosjekter?

– Let's hope so, smiler Linni Meister.

FESTGLAD: Svein Østvik ble feiret med gratulasjonskyss av «Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik (29) og Lene Sleperud (29).
FESTGLAD: Svein Østvik ble feiret med gratulasjonskyss av «Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik (29) og Lene Sleperud (29). Foto: Svein Brimi / Her og Nå
BØD OPP TIL DANS: Tidligere «Skal vi danse»-dommer Trond Harr (75) og venninnen Vivian Hallaråker, blir å se i «Charter­feber».
BØD OPP TIL DANS: Tidligere «Skal vi danse»-dommer Trond Harr (75) og venninnen Vivian Hallaråker, blir å se i «Charter­feber». Foto: Svein Brimi / Her og Nå
FJONGE: Det blir liv og røre i Syden når venneparet Eilert Johansen og Anne Berit Lofstad entrer årets «Charter­feber».­
FJONGE: Det blir liv og røre i Syden når venneparet Eilert Johansen og Anne Berit Lofstad entrer årets «Charter­feber».­ Foto: Svein Brimi / Her og Nå
TIL SYDEN:<b> </b>Per Sandberg (59) og kjæresten Bahareh Letnes (29) er klare for å vise nye sider av seg selv på Gran Canaria.
TIL SYDEN: Per Sandberg (59) og kjæresten Bahareh Letnes (29) er klare for å vise nye sider av seg selv på Gran Canaria. Foto: Svein Brimi / Her og Nå

Denne saken ble første gang publisert 13/09 2019, og sist oppdatert 16/09 2019.

Les også