Stråler som singel

Keira Knightley tok pusten fra de fleste på rød løper i London i helgen.

Foto: (Splash News)
Publisert

(SIDE2): Skuespilleren Keira Knightley fanget alles oppmerksomhet da hun stilte på den røde løperen til Empire Film Awards på Grosvenor hotell i London i helgen. Keira hadde ekstra god grunn til å smile da hun også fylte 26 år lørdag - og det var nok stor stas å feire bursdagen nettopp i hjembyen London.

Se flere bilder i bildekarusellen lenger ned!

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Hektisk uke
Den siste uken har vært hektisk for den unge skuespilleren med forestillinger på Comedy Theater i West End, slipp av den nye reklamekampanje for Chanels parfyme Coco Mademoiselle og til slutt i uken, Empire Film Awards søndag kveld.

Men vi regner med at Keira også har fått tid til å feire bursdagen litt innimellom all jobbingen.

Trendbevisst med en personlig vri
26-åringen stråler som aldri før etter bruddet med Rupert Friend like før jul i fjor. Hun ser ut til å trives i sin nye tilværelse som singel, og dukker opp i lekre antrekk hver eneste dag.

Keira er opptatt av å ha en personlig stil, men følger gjerne noen av trendene som er i motebildet akkurat nå. Under Empire Film Awards stilte Keira i en enkel, men vakker beige kjole. Plagg i duse toner av rosa, beige og hvitt er blant sommerens sterkeste fargetrend. Den samme trenden går også igjen i reklamefilmen for Coco Mademoiselle, som du kan se lenger ned på siden.

Elsker brunt skinn
Keira elsker å blande stiler, og blant tilbehøret har hun virkelig lagt sin elsk på brunt skinn i år. Et enkelt antrekk med genser og jeans styler hun gjerne opp med et smalt brunt skinnbelte, en brun skulderveske og et par kule pumps. Helt riktig skal vi tro de store motehusa Louis Vuitton, Gucci og Chloe.

Her er den nye reklamekampanjen for Chanels parfyme Coco Mademoiselle:

Se flere bilder fra Empire Film Awards her:

4160

Denne saken ble første gang publisert 28/03 2011.

Les også