Underholdning

Stian «Staysman» Thorbjørnsen takker sitt livs kjærlighet: - Har verdens mest tålmodige kone

Stian Thorbjørnsen innrømmer at han får vondt av å være så mye borte fra kone og barn, men priser seg lykkelig over forståelsen på hjemmebane.

TV-FJES: Stian «Staysman» Thorbjørnsen har blitt et velkjent ansikt, etter deltagelse i blant annet «Farmen kjendis», Melodi Grand Prix og «Skal vi danse». Her fra da han nylig gjestet «Senkveld» på TV 2.
TV-FJES: Stian «Staysman» Thorbjørnsen har blitt et velkjent ansikt, etter deltagelse i blant annet «Farmen kjendis», Melodi Grand Prix og «Skal vi danse». Her fra da han nylig gjestet «Senkveld» på TV 2. Foto: Helene Kjærgaard Sviland / Senkveld/ TV 2 / NTB scanpix
Publisert

Stian «Staysman» Thorbjørnsen (37) sjarmerte TV-seere og deltagere da han i fjor fikk sin programlederdebut i «Ti på Topp» på NRK. Til høsten leder han sesong to av musikkprogrammet.

– Det var virkelig en lettelse, og jeg tror jeg kan gå inn i det med litt lavere skuldre nå. Jeg har gått inn i dette med ærefrykt, og har jo selv blitt «starstrucked» når vi har hatt besøk av for eksempel Jørn Hoel. Selv er jeg en gammel fan av gullrekka, sier han til VG.

TRAVEL: Stian Thorbjørnsen lever et travelt liv, med både programleder- og artist-jobb.
TRAVEL: Stian Thorbjørnsen lever et travelt liv, med både programleder- og artist-jobb. Foto: Svein Brimi / Her og Nå

Takker kona

I tillegg til TV-jobben reiser han landet rundt med musikken sin. Han takker kona, Tina, for at han får lov til å leve ut drømmen.

– Det er godt at jeg har verdens mest tålmodige kone. Men hun vet at dette er livet mitt og at det er det jeg brenner for. Nå tjener jeg penger på det, jeg legger sjela i det, og får lønn av det, sier Stian.

Sammen har paret sønnen Lennox (4). Stian har også sønnen Viktor (10) fra et tidligere forhold.

TAKKER KONA: Stian og Tina giftet seg i 2016, og sammen har de sønnen Lennox på fire år.
TAKKER KONA: Stian og Tina giftet seg i 2016, og sammen har de sønnen Lennox på fire år. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix

Får dårlig samvittighet

Stian innrømmer at han kan få dårlig samvittighet av å være så mye borte fra familien.

– Jo, det skjer, men jeg har lært meg å blokkere det ut. Jeg hadde blitt gal om jeg skulle gått rundt og kjent på savnet hele tiden. Dette er det eneste alternativet jeg har, og da kan jeg ikke gå rundt å tenke så mye på det, sier han.

I april blir Stian å se i programmet «Adresse Tel Aviv», hvor han skal være med på å bedømme årets Eurovision-låter.

Denne saken ble første gang publisert 28/03 2019.

Les også