Spilte sexscener i homoserie på TV

Det er ikke første gang 50 Shades of Greys Charlie Hunnam kler seg naken.

Foto: (faksimile/queer as folk)
Publisert

(SIDE2): 50 Shades of Grey har som bokserie fått passet påskrevet, men det er lov å håpe at det i filmatisert versjon blir noe mer interessant.

I det minste har avsløringen om hvem som skal spille de to hovedpersonene Christian Grey og Anastasia Steele satt flere hjerter i kok. Den britiske skuespilleren Charlie Hunnam (33) er mest kjent for sin rolle som Jax i Sons of Anarchy, og for sitt utseende - og skal nå altså spille den mannlige, sexy, forførende, SM-avhengige Christian.

Mindreårig og homofil
Men selv om det er ventet en rekke scener der rollefiguren hans vil være mer eller indre avkledt, skremmer ikke det Hunnam.

- Vet du, jeg ble kastet inn i det med nakenscener helt i starten av karrieren min. jeg var med i den britiske miniserien Queer as Folks der jeg spilte en ung, homofil gutt, og det var noen utrolig eksplisitte sexscener i den serien. Nå er jeg 16 år eldre og mer moden, så jeg forventer ikke at sexscenene skal bli noe problem. Det er som alt annet, bare en spennende utfordring, sier han til huffingtonpost.com.

I Queer as Folk følger man de homofile vennene Stuart og Vince, som begge liker å feste og ha det moro. En kveld tar Stuart med seg 15 år gamle Nathan Maloney hjem for en one night, men det utvikler seg til mer - Nathan forelsker seg, og Stuart gir ikke slipp.

Og Nathan spilles altså av Hunnam.

TV-serien gikk i to sesonger i 1999 og 2000, og i rollen som Stuart finner vi Aidan Gillen, senere kjent fra The Wire og Game Of Thrones.

LES OGSÅ:
LESTE «FIFTY SHADES OF GREY» - KREVER SKILSMISSE
SPILTE INN «TESTSEX»
Dette slipset er en sexbestselger
SEXBOK ØKER SALGET AV DETTE

Sa nei
Det skal også legges til at britiske Hunnam først sa nei til rollen som Christian. Selv sier han at han ikke var sikker på om timingen for en slik rolle var rett.

- Det hadde med timingen å gjøre. jeg ville bare være sikker på at jeg hadde nok tid til å forberede meg, og gi denne fyren troverdighet og være tro mot karakteren hans. Da de (filmselskapet, red.anm.) bestemte seg fort å utsette filmingen noe, for å gjøre det mulig, sa jeg ja.

Kjæresten ikke så glad
I 50 Shades-filmen skal Hunnam spille mot Dakota Johnson - datteren til skuespillerne Melanie Griffith og Don Johnson. Hunnams kjæreste, Morgana McNeils, skal ikke være helt bekvem med scenen Hunnam skal utføre sammen men sin kvinnelige motspiller.

- Hun må dele visse sider av meg med resten av verden, noe hun ikke nødvendigvis har veldig lyst til. Men vi har et flott forhold, og hun elsker meg, og hun forstår at det er slik det er. Dette er et ekstremt eksempel, likevel, men heldigvis har vi vært sammen i sju og et halvt år, så det blir ikke et stort problem.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Under kan du se klipp med Nathan og Stuart fra TV-serien Queer as Folks:

Denne saken ble første gang publisert 09/09 2013.

Les også