- Snakker vi om analkuler? Lager de det for heterofile?

Se homofile menn le seg i hjel av «50 Shades of Grey».

Publisert

(SIDE2): «50 Shades of Grey»-filmen er like om hjørnet, og en haug med kvinner gleder bokstavelig talt vettet av seg over muligheten til å få se Christian og Anastasia ha seg på SM-vis på det hvite lerretet.

LES OGSÅ:- Sexscenene alene er verdt en Oscar
OG: Nå er endelig «Fifty Shades of Grey»-traileren her!

Bøkene gikk unna som hakka møkk da de kom, og ble omfavnet av kvinner i de fleste aldre. Etter å ha blitt hyllet (ja da, noen hatet dem, men stort sett har de fått kvinner til å sukke og stønne og drømme om hvordan det kunne vært om livet ikke besto av et A4 hverdagsliv) – er det derfor ganske morsomt å få et annet perspektiv på de heftig erotiske (really) og romantiske (really?) bøkene.

Screen9na04

I videoen (som du kan se lenger nede i artikkelen) får du nettopp det - et annet syn på den erotiske, trebinds historien om den uskyldige jomfruen som blir sammen med den SM-hekta vellykkede forretningsmannen. Seks homofile menn leser utdrag fra boka, og deres reaksjon er ikke helt den samme som man har fått i hopetall av kvinner, via sosiale medier.

Vi ler oss i hjel! (Og er enige, hilsen undertegnede).

- Gjennom en rekke seksuelle eskapader, finner hun ut at han er legemliggjørelsen av drittsekk innen SM-kulturen, som han ene i panelet påpeker noe oppgitt.

Leser fra boka

Blant annet leser de utdrag fra boka, og har sine egne oppfattelser av hva som skrives.

- Problemet her er ordet «krever». Jeg hater det, så mye, det er en romantisering av menn som eier kvinner. Jeg hater det, det er akkurat som i porno, sier Andrew om noe av det han leser.

Spesielt sekvensen med tampongen som tas ut, får gutta til å flire og vri seg i uggenhet. Og vaginaen generelt er ikke noe de har all verdens kjennskap til.

- Inngangen til kjønnet mitt?? Hva faen betyr det?

Her følger et knippe andre kommentarer på det de leser.

Foto: (Amazon.com)

- «Han kneler og tar kondomet på sin betydelige størrelse» Hva? Du kan ikke bare si kuken hans, hva? Kuk er så mye hottere!

- «Jeg tok han dypere inn i munnen». Ok, så tydeligvis, i heteroseksuell sex, så sluker kvinnen mannen …

- «Han stryker meg forsiktig over håret. Oi, jeg overlevde. Det var ikke så ille.» Ja, det er akkurat det jeg vil tenke etter jeg har hatt sex med noen; det var ikke så ille!

- «Hver gang du beveger deg i morgen, vil jeg at du skal bli minnet på at jeg var her. Bare jeg, du er min». Han mener bokstavelig talt at han vil hun skal huske han fordi han drev og støtte inn i henne. Mhm, det er romantikk …

- «Sølvballer» … Snakker vi om analkuler? Lager de det for heterofile?

- Dere er føkka

Noen av dem oppsummerer det hele med at enkelte sikkert trenger slik litteratur, mens et par andre ikke fatter hvordan trilogien har blitt så populær.

- Kanskje det bare er en haug kinky folk der ute, som ikke vil innrømme det for dere selv, prøver David seg forsiktig med.

Neil tar hardere i:

- Streite folk, jeg skjønner dere ikke. Hvordan kunne dere lese tre bøker om dette? Og dere skal se filmen? Dere er føkka opp, hele gjengen.

Denne saken ble første gang publisert 23/08 2014.

Les også