Slik ser stjernene i High School Musical ut i dag

🚨Nostalgi-alarm🚨

High School Musical slik vi husker dem <3
High School Musical slik vi husker dem <3 Foto: Foto:
Publisert

Fin frem danseskoene og varm opp sangstemmen - det er på tide å bli nostalgiske mens vi mimrer om den ikoniske tenåringsmusikalen «High School Musical».

Musikalen fikk oss ikke bare håpløst forelsket i forholdet mellom Troy Bolton og Gabriella Montez, men den fikk oss til å innse hvor forbanna mye vi elsker å synge med til catchy låter. I dag er «High School Musical» et av de mest innflytelsesrike musikalene i vår tid.

Bra jobba, Disney! 👊

Les også: Slik ser stjernene i Mean Girls ut i dag

Men hva i all verden driver skuespillerne fra filmen i dag? Hvordan ser de ut? Synger de fortsatt? Er Zac Efron og Vanessa Hudgens fortsatt kjærester? 🤔 Om du er like gira på finne ut av dette burde du sjekke ut denne listen.

1. Zac Efron (spiller Troy Bolton)

Helt siden «High School Musical» har Zac vært med i en rekke filmer som «17 Again», «Hairspray» og «Baywatch». Nå er han aktuell med filmen «The Greatest Showman», og skal også spille seriemorderen Ted Bundy i filmen «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile».

2. Vanessa Hudgens (spiller Gabriella Montez)

Etter «High School Musical» fikk Vanessa en spenstig musikkkarriere der hun gav ut albumene «V» og «Identified». Hun var også sammen med sin tidligere motspiller Zac Efron frem til 2010. Hun møtte sin nåværende kjæreste Austin Butler i 2011. Vanessa har spilt i kultfilmen  «Machete Kills» og «Gimme Shelther»

3. Lucas Grabeel (spiller Ryan Evans)

Lucas Grabeel har spilt i rekke b-filmer etter «High School Musical». Per dags dato jobber han som voiceover-skuespiller for ulike serier på Disney Channel.

Les også: Kjenner du igjen MGP-vinnerne?

4. Ashley Tisdale (spiller Sharpay Evans)

Ashley Tisdale gjorde også suksess som artist og gav ut platene «Headstrong» i 2007 og «Guilty Pleasure» i 2009. I 2014 giftet hun seg med sin kjære Christopher French. I 2015 ble hun regnet som et av de mest innflytelsesrike profilene i sosiale medier av The Huffington Post.

5. Olesya Rulin (spiller Kelsi Nielsen)

Olesya har vært med i serier som «Family Guy» og «NCIS». Ut i fra Instagram-kontoen til Olesya, ser det ut til at hun nyter livet for alt det er verdt. 

6. Corbin Bleu (spiller Chad Danforth)

Akkurat som sine kollegaer Vanessa og Ashley, hadde Corbin en flott musikkkarriere gjennom Disney. Han gav ut albumet «Another Side» i 2007 og «Speed Of Light» i 2009. Siden 2016 har Corbin vært gift med skuespiller Sasha Clements.

7. Monique Coleman (spiller Taylor McKessie)

Monique var et av stjernene som fikk delta i den amerikanske versjonen av «Skal Vi Danse» i 2008. I 2012 giftet hun seg med kjæresten sin Walter Jordan i Koh Samui, Thailand.

Les også: - Jeg er ikke ulik Gabriella

Denne saken ble første gang publisert 21/01 2018.

Les også