Slik ser stjernene fra One Tree Hill ut i dag

🚨Nostalgi-alarm🚨

Foto: Warner Bros. Television
Publisert

Vi må ta tre minutter av våre liv og mimre om en av de mest populære TV-seriene som noensinne er laget - nemlig One Tree Hill. Fra mandag til torsdag fulgte vi ungdommene fra Tree Hill, som bare prøvde å leve livet, tett.

Men hva  driver skuespillerne fra TV-serien med i dag? Hvordan ser de ut? Er de fortsatt gode venner? Ble noen av dem kjærester på ekte? Om du er like gira på finne ut av dette som oss, burde du sjekke ut denne listen.

Les også: Slik ser stjernene fra Harry Potter ut i dag

1. Chad Michael Murray (spiller Lucas Scott)

Chad Michael Murray spilte i filmer som A Cinderella Story, Freaky Friday og House of Wax. Per dags dato er han aktuell i TV-serien Sun Records. Han var også gift med sin tidligere motspiller Sophia Bush i 2005, men paret skilte seg i 2016. 

I 2015 giftet han seg med sin kjæreste Sarag Roemer, og har fått to barn sammen.

2. James Lafferty (spiller Nathan Scott)

James har spilt i rekke indie-filmer etter One Tree Hill. Foreløpig bor han i California. Han var tidligere sammen med Eve Hewson.

3. Hilarie Burton (spiller Peyton Sawyer)

Akkurat som James har Hilarie også spilt inn en rekke b-filmer og hatt gjesteroller i serier som Grey's Anatomy, White Collar og Castle. I 2009 ble hun sammen med skuespiller Jeffrey Dean Morgen. Sammen har paret to barn sammen.

4. Bethany Joy Lenz (spiller Haley James Scott)

Bethany Joy Lenz eller Joy Lenz som hun nå kaller seg, har vært med i flere kjente tv-serier som Dexter, Agents of S.H.I.E.L.D og Grey's Anatomy. Hun giftet seg med Michael Galeotti i 2005, men skilte seg i 2012.

Les også: Slik ser stjernene i High School Musical ut i dag

5. Sophia Bush (spiller Brooke Davis)

Sophia har var med i den ikoniske tenåringsfilmen John Tucker Must Die, og har hatt gjesteroller i serier som Law & Order: Special Victims Unit og Disney-serien Phineas og Ferb. Ellers er Sophia en aktivist og er en ivrig samfunnsdebatør.

6. Paul Johansson (spiller Dan Scott)

Paul Johansson har vært med i filmen Alpha Dog og en rekke andre b-filmer. Han har ellers hatt gjesteroller i tv-serier som Criminal Minds og Mad Men. Per dags dato er han i tv-serien Van Helsing. Han har en sønn som heter Quinn.

7. Moira Kelly (spiller Karen Roe)

Moira har holdt lav profil etter One Tree Hill. Hun har vært med i ymse serier som Law & Order og Heros.

8. Barbara Alyn Woods (spiller Deb Scott)

Barbara har vært med i flere b-filmer, men har heller snudd fokuset sitt mot døtrene, som er aktive skuespillere.

9. Lee Norris (spiller Marvin 'Mouth' McFadden)

Lee har hatt små roller i filmene Zodiac og Gone Girl. Han har vært med i serien Girl Meets World, og er per dags dato aktuell i tv-serien The Walking Dead.

Les også: Slik ser stjernene i Mean Girls ut i dag

10. Antwon Tanner (spiller Antwon 'Skills' Taylor)

Antwon Tanner har spilt inn i flere b-filmer etter One Tree Hill. Per dags dato kjører han ulike eventer der man kan få møte flere av hans tidlige kollegaer fra One Tree Hill.

11. Danneel Harris (spiller Rachel Gatina)

Helt siden One Tree Hil har Danneel hatt gjesteroller i tv-serier som How I Met Your Mother og NCIS. I 2010 giftet Danneel seg med skuespiller og kollega Jensen Ackles. Per dags dato er Danneel aktuell som Sister Jo i serien Supernatural.

12. Barry Corbin (spiller Coach 'Whitey' Durham)

Barry har vært med i flere tv-serier som Modern Family, Anger Management og komiserien Reba. Per dags dato er han aktuell med tv-serien The Ranch. 

13. Jackson Brundage (spiller James Lucas 'Jamie' Scott)

Jackson har også tatt en pause fra rampelyset for å være sammen med familie og venner. Han har vært med i flere tv-serier over en liten periode.

Denne saken ble første gang publisert 11/02 2018.

Les også