Slik gir du perfekt oralsex

Ann Mari viser deg hvordan du blir damenes mann.

Foto: Rolf-Ørjan Høgset (Side3)
Publisert

(SIDE3): Mange tror dessverre at veien til å bli god til å slikke ei dame er å bruke den samme teknikken på hver eneste dame du møter. Og samtidig være vel overivrig på klitten. Det funker ikke, og er kanskje de to største feilene dere gjør i senga.

Hver sin kvinne, hver sin kunst. Det kan kanskje høres krevende ut, men for å ha bra sex og særlig oralsex så krever det faktisk noe av deg. Ikke bare «gjør det», du må være tilstedeværende og gå inn for at du virkelig vil gjøre ditt beste for å tilfredsstille dama. Og det samme gjelder selvfølgelig for oss damer også, men det er en annen sak.

«The key to success» er egentlig ganske lett. Vis at du liker det. Vis at du elsker kvinnekroppen og at hennes underliv er det vakreste du kan se på, lukte på og smake på. Da er du allerede på god vei. Det neste punktet som er veldig viktig er at du må gi deg selv og henne god tid til å nyte det, ikke stress med å gi henne en orgasme.

Jeg startet med å skrive her at den største feilen som regel er at dere har en plan på hvordan dere utfører oralsex og gjør det samme på alle damer dere møter.

Det kan selvfølgelig funke, men vil du virkelig bli god så bruk tid til å bli kjent med kroppen hennes og finn ut hva hun liker. Vi er alle forskjellige nedentil, og det er viktig og kunne en kvinnes anatomi så bruk øynene og hendene til å bli kjent med hvordan hun er.

Les også:

Det handler om å gjøre et godt hånd-og-munn-arbeid og å gjøre det med kjærlighet og følsomhet. Da vil hun lettere åpne seg, føle seg trygg og slappe helt av. Og det er helt nødvendig for at hun skal kunne nyte det fullt ut. At hun ligger behagelig er viktig, en av de beste posisjonene er hvor hun ligger på sengen og mannen står på kne. Da belaster han ikke nakken like mye og har henne samtidig i en fin høyde og begge hender fri.

Foto: Rolf-Ørjan Høgset (Side3)

Den enkleste måten å få en kvinne til å få orgasme er å stimulere klitoris. Det har vel alle fått med seg, men jeg tror mange menn tenker alt for mye på dette og fokuserer kun på klitoris. Og det gjør vondt, veldig vondt. Klitoris består av mange tusen nerver og er ekstremt følsomt så aldri start direkte på klitoris, det blir for hardt og følsomt. Start med å kjærtegne hele kroppen hennes og beveg deg sakte nedover. Kyss henne på innsiden av lårene, på kjønnsleppene og bruk god tid. Det er mange tungebevegelser du kan gjøre; opp og ned bevegelser, sirkelbevegelser, under og oversiden av tungen..

Det er like godt å bli stimulert over, under eller ved siden av klitoris som rett på, mange damer er også utrolig sensitive der og liker ikke direkte berøring siden det blir for følsomt. Føl deg derfor frem og lytt til hvordan kroppen hennes reagerer og tar imot det du gjør. Lytt til hvordan pusten hennes er og hvilke signaler hun sender ut og er du i tvil så gjør det faktisk ikke noe om du spør heller. Om hun vil at du gjør det hardere eller mykere, da blir du guida uten at det oppfattes at du gjør noe feil.

Når hun er skikkelig kåt så kan du gjerne ta en eller to fingre langsomt inn i henne og massere G-punktet hennes, samtidig som du slikker. Er hun ikke våt nok så bruk spytt eller glidemiddel før du gjør det. Det er viktig at du hele tiden bruker masse spytt så hun er våt og en myk tunge så det ikke blir for hardt. Når du merker at hun er like ved å komme så fortsett akkurat der du er og hold den bevegelsen du gjør, men enda kraftigere. Når hun har fått orgasme så fjern tungen fra klitoris da den er ekstra sensitiv og kyss henne heller andre steder på kroppen.

Les også:

Denne saken ble første gang publisert 13/03 2012.

Les også