TV-GUIDE PÅ DISCOVERY

Slik blir TV-høsten 2023 på TVNorge

Sommeren er på hell, og det er klart for å finne fram til høstens beste TV-serier. Her får du en oversikt over hva du kan se på TVNorge denne høsten!

<b>TV-HØSTEN</b>: Profiler som dukker opp på TVNorge og Discovery høsten 2023
TV-HØSTEN: Profiler som dukker opp på TVNorge og Discovery høsten 2023 Foto: Espen Solli
Sist oppdatert

Høsten byr på spenning, reality, underholdning og drama! Her får du en oversikt over syv serier du bør få med deg på TVNorge og TV 3 denne høsten.

Her kan du lese hvordan TV-høsten blir på NRK og TV 2!

1. Når sendes «71° nord – Norges tøffeste kjendis»?

Det er klart for sesong 15 av TVNorge-programmet «71° nord – Norges tøffeste kjendis».

10 kjente personer skal dyttes ut av komfortsonen og få bryne seg på ekstreme øvelser fra sør til nord i Norge.

Denne sesongen har programleder Tom Stiansen med seg denne gjengen på tur: (Fra venstre) Kevin Lauren Soleng, Bilal Saab, Anne Rimmen, Terje Sporsem, Maria Stavang, Niklas Dyrhaug, Caroline Nitter, Arman Surizehi, Johanne Killi og AnneMa Yuvali.

«71° nord – Norges tøffeste kjendis» har premiere 7. september, og sendes kl. 20.30 på TVNorge. Du kan også se programmet her på Discovery +.

«71° nord – Norges tøffeste kjendis» på TVNorge,
«71° nord – Norges tøffeste kjendis» på TVNorge, Foto: Warner Bros. Discovery

2. Når sendes «Jaget»?

Kjendiser på rømmen «Jaget» er TVNorges splitter nye høstsatsing, og de har til og med fått med seg prinsesse Märtha som realitydeltager!

Hun er på lag med Tinashe Williamson, og duoen skal konkurrere mot parene Petter Kristiansen/Christine Dancke, Odd-Bjørn Hjelmeset/Petter Schjerven og Vegard Harm/Morten Hegseth.

«Jaget» på TVNorge.
«Jaget» på TVNorge. Foto: Warner Bros. Discovery

Kjendisene skal flykte fra Drammen fengsel for deretter å prøve å holde seg under radaren i 10 dager uten at teamet med erfarne etterforskere klarer å slå kloa i dem.

Premiere på «Jaget» er senere i høst.

Les også: (+) Desta Marie Beeder: – Da vi giftet oss i 2016, var vi kun fem stykker i bryllupet, og alle hadde møtt hverandre gjennom TV 2

3. Når sendes «Luksusfellen»?

«Luksusfellen» klinker til med sesong 25!

Denne gangen er det Hallgeir Kvadsheim, Cecilie Tvetenstrand, Magne Gundersen, Ahmed Osman og Lene Drange som hjelper folk med å rydde opp i privatøkonomien etter å ha levd over evne.

«Luksusfellen» har premiere onsdag 6. september og sendes på TV 3 og Viaplay.

«Luksusfellen» på TV 3.
«Luksusfellen» på TV 3. Foto: Viaplay

4. Når sendes «Kamikaze»?

TVNorge kommer med et helt nytt humorprogram.

Jon Almaas er programleder for «Kamikaze», mens Mia Hundvin, Calle Hellevang-Larsen og Magnus Devold er lagledere for hvert sitt lag som skal kjempe om en morsom premie. Lagene blir satt på ukomfortable prøver som blir filmet med skjult kamera.

«Kamikaze» har premiere på TVNorge og discovery+ mandag 18. september.

Les også: Gården til Jon Almaas lå ute til 13 millioner: – Jeg ble vel litt forelska

«Kamikaze» på TVNorge.
«Kamikaze» på TVNorge. Foto: DISCOVERY CHANNEL

5. Når sendes «Ungkaren»?

Norske utgaver av «Ungkaren» gikk på TVNorge i 2003, 2008 og 2009. Etter 14 år er programmet endelig tilbake.

Denne gangen er det to ungkarer, piloten Alexander Lund og yogalæreren Amadou Secka. 20 jenter har på forhånd bestemt hvem de vil date, men det er mulig å ombestemme seg underveis og bytte ungkar!

Det blir hete følelser, romantikk og dramatikk i Hellas.

«Ungkaren» har premiere på TVNorge tirsdag 19. september kl. 21.30. Ungkaren går to ganger i uka og på onsdager sendes programmet kl. 22.00. Du kan også se programmet på Discovery +.

«Ungkaren» på TVNorge.
«Ungkaren» på TVNorge. Foto: Toke Mathias Riskjær/TVNorge

6. Når sendes «Norske Talenter»?

«Norske Talenter» har gjort stor suksess med hele 10 sesonger på TV 2 til og med 2019. Nå er showet tilbake på ny kanal og med splitter nytt dommerpanel.

I TVNorge-versjonen fortsetter Solveig Kloppen som programleder og får med seg en jury bestående av skuespilleren Dennis Storhøi, rapperen Hkeem, komikeren og programlederen Stian Blipp samt artisten Silya Nymoen.

– Vi har satt sammen det jeg vil kalle et festmåltid av en dommerkvartett. For en kompetent, gøyal og fin jury! Det blir en fryd å jakte på talenter med denne gjengen her, sier Solveig.

«Norske Talenter» har premiere på TVNorge 8. september kl. 20.00. Etter premiere vil Norske talenter sendes to ganger i uka, onsdager (kl. 20.30) og fredager. Du kan også se programmet på Discovery +.

Les også: Solveig Kloppen er tilbake som programleder i «Norske talenter»: – Handler om å få andre til å fortelle sine historier – og skinne!

«Norske Talenter» på TVNorge.
«Norske Talenter» på TVNorge. Foto: Warner Bros. Discovery

7. «16 ukers helvete – bootcamp»

«16 ukers helvete» har gått to sesonger på TVNorge. Den tidligere langrennsløperen Martin Johnsrud Sundby har vært programleder og gitt deltagerne veiledning om trening og motivasjon. Klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm har gitt råd om kosthold og matlaging.

«16 ukers helvete – bootcamp» på TVNorge.
«16 ukers helvete – bootcamp» på TVNorge. Foto: Warner Bros. Discovery

I høst kommer en ny variant av programmet. I «16 ukers helvete – bootcamp» skal deltagerne tilbringe mer tid sammen og svette seg gjennom seks ulike bootcamps.

Årets deltagere er Mia Gundersen (ikke med på bildet), Espen P. A. Lervaag, Glenn Jørgen Sandaker, Alexandra Kakurina, Abu Hussain og Martine Halvorsen.

«16 ukers helvete – bootcamp» har premiere på TVNorge 18. september kl. 20.30. Du kan også se programmet på Discovery +.

Les også: Programleder Martin Johnsrud Sundby: – Jeg gikk fra å hate kameraene, til å stå her i dag, som programleder

Denne saken ble første gang publisert 01/09 2023, og sist oppdatert 04/09 2023.

Les også