Slik blir ditt 2014

Her er din økonomi, kjærlighet og karriere i år.

Foto: Thinkstock
Publisert

Væren

Generelt: De siste par årene har vært spennende, men hektisk for mange. Du har stått ovenfor mange forandringer og møtt en del stressede situasjoner du har måtte ta stilling til.

Dette, kjære Vær, vil også fortsette i 2014, spesielt for de som er født de siste dagene i mars og første uken i april. Det gode er at dette gir deg masse nye erfaringer, som du kan bruke videre i livet ditt. Universet vil deg vel!

Hjem og familie blir et spesielt viktig område for deg helt frem til sommeren. Takket være lykkeplaneten Jupiter, skal du ikke se bort ifra enten en familieforøkelse, at du flytter eller utvider og forbedrer huset ditt. Selv om du blir travelt opptatt, skal du ikke glemme å sette av tid til indre selvutvikling. Dette blir faktisk like viktig som å erverve deg saker og ting på et materielt plan.

Yrke, karriere og økonomi: På ettersommeren får du en periode hvor du kan være mer heldig enn du ellers pleier å være. Dette kan gjelde mange sider av livet ditt, men at du plutselig og helt uventet får noen ekstra kroner, skal du ikke se bort ifra. Dette kan være en gevinst som noe annet. Men generelt råder jeg deg til å være forsiktig i økonomien. Du skal tenke deg godt om før du tar opp et lån. Din partners pengebruk kan skape bekymringer.

I yrke og karriere kan du nå de helt store høyder. Men du kan også nå de dypeste daler. Til enkelte tidspunkter gjennom året, som april og desember, bør du være ekstra forsiktig, og svært omtenksom i dine jobbrelaterte forhold. I denne tiden kan din evne til samarbeid og toleranse bli skikkelig testet.Men det kan også være at utenforliggende forhold fremtvinger endringer på arbeidsplassen.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Mange har vært igjennom en testperiode i kjærlighetslivet, og spesielt i parforhold. Har dette overlevd til nå, er det en stor sjanse for at det vil vare lenge, ja kanskje resten av livet. Men er du i en relasjon som ikke fungerer helt som den skal, vil det også komme til et oppgjør på kammerset. Greier dere å gjenskape den gamle lidenskapelige gløden, går det bra. Hvis ikke, kan det komme et skille.

Gjennom store deler av året er du svært aktiv på det seksuelle plan. Din Libido effekt er stor. Fra sommeren av kommer du inn i en herlig periode for romantikk, flørt og forelskelser. Er du singel, kommer du mest sannsynlig til å forbli det. Nå er du ikke interessert til å binde deg opp i langsiktige forhold, men foretrekker å fly fra blomst til blomst og lage din egen honning. Kos deg og nyt amouren!

Leveregel for 2014: Bruk din styrke på kjærlighet og harmoni.

Ønsker du å vite mer om hva som vil skje i ditt liv fremover?
Ring våre klarsynte og få en spådom for 2014. Klikk her for å se våre klarsynte.

Tyren

Generelt: Å tilpasse deg til nye situasjoner og forandringer, blir gjennomgangstonen i 2014. Mange Tyrer liker å ha det stødig, trygt og godt, men i år bør du belage deg på at endringer kan skje både brått og uventet. Spesielt i slutten av april og hele desember kan slike ting skje. Universets hensikt er at du bør legge vekk gamle saker og ting du ikke trenger lenger. På den måten skaper du plass for nye og interessante gjøremål.

Hjem og familie blir et fokusområde for deg stort sett gjennom hele året. Jupiter, den store lykkebringeren, står sterkt plassert i dette området i horoskopet ditt. Om alt du rører blir til gull, vet jeg ikke, men du vil merke en forsterket optimisme i alt som har med familien å gjøre. En fin tid for å kjøpe, selge eller forbedre hust ditt. En familieøkning er på gang.

Yrke, karriere og økonomi: Du får en bra start på året, både når det gjelder penger og karriere. Jobber du med noe du virkelig liker og står deg nært og kjært, vil dette komme deg skikkelig til gode fra sommeren av og utover. Men holder du på med noe som bare kjeder deg, skal du ikke se bort ifra at det kommer et skifte, enten i siste halvdel av april eller i desember. I så fall bør du allerede nå begynne å se deg om etter en annen jobb.

De fleste Tyrer har lagt en topp økonomisk periode bak seg. Nå bør du nyte godt av dette. Generelt vil jeg si det slik, at for alt som har å gjøre med fast eiendom – noe som skulle passe ekstra bra for en Tyr – har økonomien din et flott vekstpotensial. Fra midten av juli blir en topp tid for å selge eller kjøpe hus og bolig. De som driver med salg, markedsføring eller undervisning kan gjøre det ekstra bra.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: 2014 blir som i fjor, et testår for kjærlighet og parforhold. Hvordan du kommer igjennom det, avhenger fullt og helt av deg selv, og hvordan du og din partner har det sammen. Forhold som bare hangler og går, vil stå for et oppgjør. Nå ønsker du seriøsitet og forpliktelser i kjærlighetslivet. Kan ikke du eller din partner by hverandre dette, så ser det ut som om det mest sannsynlig blir et oppbrudd.

Men er du derimot i en relasjon hvor dere er oppriktig glade i hverandre, vil kjærligheten mellom dere fordype seg. Dere blir bundet sammen i lang tid. Men du skal ikke glemme å vise din elskede masse hengivenhet, og hele tiden fortelle hvor mye du elsker han eller henne. Nå søker du også en dypere mening i dine venn- og bekjentskap. En utskifting i vennekretsen din kan forekomme.

Leveregel for 2014: Tilpasningsdyktighet.

Bestill et personlig årshoroskop her.

Tvillingene

Generelt: Dette blir et artig år på mange måter. At du får noen utfordringer undervis, hører bare med til livets læreprosess, men i det store og det hele blir 2014 et år du vil like. Innenfor den sosiale delen av livet ditt kommer du til å oppleve mange herlige stunder. Venner og bekjente blir en stor del av din hverdag. Det blir noen utskiftninger, men du skal vite at nye bekjente som kommer inn i livet ditt som passer bedre med din livsstil.

I år, og spesielt helt frem til sommeren, skal du kose deg, ha det gøy og gå ut sammen med venner på byen. Flørt og forelskelser får du med på kjøpet. Fra sommeren av kommer du inn i en svært sterk periode for kommunikasjon. Du blir ikke bare mer kunnskapsrik og flink til å ordlegge deg, men får også mer visdom. Du blir en tøff, men rettferdig debattant som blir vanskelig å ordbinde.

Yrke, karriere og økonomi: Spesielt frem til sommeren, men egentlig hele året, er du inne i en svært heldig periode for økonomi. Om ikke alt du rører ved blir til gull, vil du i hvert fall nyte godt av en fin økning av dine materielle goder. Om du trenger et lån, vil banken, eller en annen institusjon, se velvillig på det. Men i alt dette, husk å vær realistisk. Å bruke, eller ta opp gjeld over evne, kan koste mer enn det smaker.

Det viktigste når det gjelder jobb og karriere, er at du har som utgangspunkt, at i det du gjør, hjelper du andre mennesker på en eller annen måte. Har du en egosentrisk holding til makt, posisjon og til det å erverve seg goder, vil du slite mer, samt at du ikke vil nå de høydene i karrieren som du ellers ville ha gjort. Bruk 2014 til å finne ditt egentlig yrkesmessige kall i livet, og følg det!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: De beste tidene for romantikk, flørt og uforpliktende kjærlighetshistorier blir frem til ettersommeren. Da er du super engasjert, og har en stor drivkraft for lek og svermeri. At dette ender med en forelskelse, skal du ikke se bort ifra. Sommerromantikken ser ut til å være i boks om du spør meg, kjære Tvilling. Du kommer til å få mange herlige opplevelser, både på reise og om du er hjemme.

Som en hovedregel vil jeg si det slik at de som er i et forhold per i dag, forblir det også ut året. Likeså vil den single også forblir singel. Men det betyr ikke at enkelte både kan går ut av et samliv, eller tre inn i et nytt. Uansett vil penger og økonomi ha en stor betydning for deg i relasjoner. Det samme vil kommunikasjon, reiser og at dere deler felles interesser.

Leveregel for 2014: Et rikt år om du utnytter dine muligheter.

Bestill et personlig vinterhoroskop her.

Krepsen

Generelt: Dette blir ikke et kjedelig år. Det tror jeg at jeg kan love deg. Antagelig blir det heller det motsatte. 2014 blir et år hvor du må ta stilling til mange uforutsette endringer som skjer i livet ditt. Det blir viktig at du styrker din indre ro, selvtillit og kraft. Dette kan gjøres på mange måter, men jeg råder deg til å skaffe deg større forståelse og visdom om åndelige og spirituelle verdier i livet. Å meditere daglig blir viktig.

Hus, hjem og familie blir et område som vil kreve mye av din fokus. På et fysisk plan, betyr det at du bør legge vekt på sikkerhet, reparasjoner og vedlikehold i boligen din. På et mer indre plan, blir det viktig at du greier å beholde ro, fred og fordragelighet blant familiemedlemmene. Spesielt i de syv første måneden i 2014 kan det komme tilsynelatende unødige, men hissige diskusjoner. Ikke en tid for å flytte.

Yrke, karriere og økonomi: Yrke og karriere har vært ganske så ustabilt for mange de siste årene. Flere har skiftet beite, og mange til det bedre. Tenker du på å skifte jobb i år, vent til etter sommeren. Da er du mer heldig for å si det slik, med både jobb og penger. Men egentlig er du en rastløs sjel for tiden. Du har problemer med å innrette deg i organisasjoner hvor du ikke kan utøve din egen individualitet, på et fritt grunnlag.

I økonomien kommer du inn i en kjempeperiode. Egentlig hele året, men særlig fra sommeren av. Da kommer du til å bruke mer penger på deg selv og ditt. Du kjøper deg dyrere klær, går på finere restauranter og sier ikke nei til et luksuscruise i Karibien. Alt dette er takket være deg selv. Du er mer selvsikker og optimistisk på at dine materielle goder bare skal vokse. Det gjør de også!

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: For de som er oppriktig glade i hverandre, og hvor lidenskap og amour florerer, blir dette et rikt år. Forholdet mellom dere blir styrket i lang tid fremover, ja kanskje for alltid. Men relasjoner hvor romantikk og kjærlighet har sovnet hen, vil antagelig stå ovenfor store utfordringer. De fleste forhold blir tatt opp til vurdering. Da er det viktig at du er ærlig mot deg selv og din egen samvittighet.

Den single får et langt lettere kjærlighetsliv. Her blir det flørt, lek og svermeri som dominerer. Men også her bør du legge vekt på seriøsitet, i hvert fall om du vil at forholdet skal vare. Fra midten av juli, og halvveis ut i august, blir en herlig tid for sommerromantikk. Da utstråler du en sjarm som få kan stå imot. Om du ikke har forelsket deg før, gjør du det mellom 24. oktober til 17. november.

Leveregel for 2014: Beholde sinnsroen i enhver situasjon.

Er du sammen med den rette? Bestill et parhoroskop her.

Løven
Generelt: Om du smører deg med tålmodighet de seks første månedene i 2014, vil de neste seks bli helt fantastiske for deg. Det som skjer da, er at lykkeplanten Jupiter går inn i ditt eget stjernetegn. Er det noe vi ønsker oss, er det at optimistiske Jupiter har en sterk plassering i horoskopet vårt! Fremgang, lykke og ekspansjon vil følge deg. Du blir også mer heldig i mange ting.

Men det er likevel et punkt du bør være klar over. Jupiter kjenner ingen grenser, og den bare ekspanderer og ekspanderer. Dette gjelder alt den berører, så vel dine penger som din gjeldsbyrde. Mange vil også ha en tendens til å legge på seg rent kroppslig. Så sunn fornuft og et riktig magemål i alt du foretar deg, er resepten til et lykkelig og helsebringende liv i 2014.

Yrke, karriere og økonomi: Dette blir et år hvor dine dagligdagse arbeidsoppgaver kommer mer i fokus enn selv karriere og din stilling i samfunnet. Mange har skiftet jobb de siste årene, og noen kommer til å skifte i inneværende år. Hvis du ikke trives i det du gjør til daglig, bør du se deg om etter noe annet. Hvis så, skal du ikke se bort ifra at ytre omstendigheter fremtvinger et skifte.

Økonomien går sakte, men sikkert fremover. Spesielt fra midten av juli vil du komme inn i en optimistisk og ekspansiv periode. Du blir også mer heldig i pengesaker enn du ellers pleier å være. En gevinst, eller en uventet gave, kan komme til deg før du aner det. Men om du tenker å investere et større beløp, bør du være meget realistisk. Tenk deg godt om. Snakk med folk du stoler på.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Når det gjelder kjærlighet og romantikk, vil året starte litt tregt for de fleste, men det tar seg kraftig opp etter hvert som året utvikler seg. Hovedregelen er at den som er singel, forbli det og den som er i et fast parforhold, forsetter med det. Egentlig er alt opp til deg selv hva du vil. Universet blander seg ikke inn i dine avgjørelser om du vil finne deg en ny kjæreste og forlate din gamle.

I midten av juli går lykkebringeren Jupiter inn i ditt eget stjernetegn. Dette gir deg også fine muligheter for flørt, romantikk og svermeri i mere uforpliktende forhold. Fra 12. august til 5. september blir det en topp periode for nettopp dette. Det samme blir 17. november til 11. desember. Den 22. november er en dato hvor du antagelig går hen og forelsker deg. Kryss den av i kalenderen din!

Leveregel for 2014: Sakte, men sikkert mot det store målet.

Vil du vite mer om din karriereframtid? Bestill et yrkeshoroskop her.

Jomfruen

Generelt: Det blir romantikk og kjærlighet som blir det store fokusområdet for deg i 2014. Mye kommer til å dreie seg om dette, som du kan lese om lenger nede. Hus, hjem og familie blir et område hvor det er du selv som påvirker hva som skjer. Men når det gjelder dine barn, uansett alder, er det mulig det skjer endringer hvor du må trå støttende til. Det kan også ligge an til en nabostrid i siste delen av 2014.

Helsen er generelt god, eller forblir stort sett som den er. Hud, knokler, benstruktur og tenner kan være mer utsatt enn ellers. Bruk høy solfaktor, og gå til tannleg for en sjekk. Dette blir også et interessant år for åndelig og spirituell utvikling. Et holistisk syn på livet og universet, blir uansett ditt ståsted, forsterket. Kurser og seminar med likesinnede vil være midt i blinken for din egen selvutvikling.

Yrke, karriere og økonomi: Ditt astrologiske hus for yrke og karriere er ikke et kraftområde i horoskopet ditt i år. Dette indikerer at tingene blir stort sett som de er. Skjer det noen endringer, er disse forårsaket av deg selv. Likevel, mellom 7. og 29. mai er du inne i en topp periode for karrieren. Tenker du å skifte jobb da, er dette et gunstig tidspunkt. Frem til august bør du satse på å utvikle ditt nettverk. Da treffer du en person som har betydning for din yrkesmessige fremtid.

Spesielt frem til august vil du stå på for fullt for alt som har å gjøre med penger, økonomi og dine materielle goder. Du tar også flere sjanser enn du ellers pleier å gjøre. Om dette er bra eller dårlig, vet du best selv, men jeg råder deg til ikke å være for impulsiv i dine finansielle transaksjoner. Her kommer dine naturlige analytiske evner deg til gode.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Romantikk og kjærlighet blir et svært viktig område for deg i dette året. Mange har likevel gått igjennom til dels store utfordringer og forandringer i de siste årene. Mange forhold har opphørt og nye er etablert. Når det gjelder partnerskap og faste relasjoner er det mer stabilt i 2014. Nå søker du kjærlighet nærmest på et høyere plan, og begreper som tvillingsjel og ubetinget kjærlighet blir en del av ditt amorøse liv.

Du blir også mer idealistisk og drømmende i dine forventinger og krav til en trygg og god relasjon.

Derfor kan den single gå igjennom en utfordrende prøveperiode ved ny forelskelser. Dette skjer for å finne ut om dere virkelig har en felles fremtid sammen. Lek, flørt og svermeri blir også en del av ditt romantiske liv. Men husk, ikke lov mer enn du kan holde.

Leveregel for 2014: La kjærligheten seire!

Er du gravid? Bestill et barnehoroskop her.

Vekten
Generelt: Dette blir et svært så aktivt år. Spesielt i de syv første månedene vil du være mer entusiastisk, ha mer overskudd og energi enn du ellers pleier. Det som gjør dette, er at den dynamiske Mars står sterkt plassert i horoskopet ditt. Men du skal også vite at Mars er en stor individualist, og tenker først og fremst på seg selv. Derfor blir det viktig at du blander sammen dine medfødte evner til balanse og diplomati med Mars sin aggressivitet og kamplyst. Da kommer du seirende ut av enhver situasjon.

Hus, hjem og familie blir et annet område som kommer i fokus. Du er nå inne i en periode i livet ditt hvor du bør selge, kaste eller gi bort ting som har samlet seg opp gjennom året, og du ikke trenger lenger. En skikkelig opprydningsaksjon er det du bør gjøre. Er det en hemmelighet mellom familiemedlemmene, vil dette komme frem i løpet av året.

Yrke, karriere og økonomi: Mange har gjort det svært bra i jobb og karriere det siste året. Dette fortsetter også i år, og særlig frem til midten av juli. Tenker du å gjøre noen yrkesmessige endringer, bør du gjøre det da. Resten av året blir også bra, men da bør du bruke mer tid på å utvikle ditt nettverk, samt ta deg noen kurs, seminarer eller en videreutdannelse som interesserer deg. Du treffer personer som får stor betydning for deg i karrieren.

Forsiktighet er et ord du burde huske når det gjelder alle dine finansielle anliggende. Det blir spesielt viktig at du har orden på økonomien, og at utgifter og inntekter står i forhold til hverandre. Hus, hjen og fast eiendom er knyttet opp til økonomien. Mulig at det ligger en gevinst eller en pen verdiøkning her. Men det kan også være at noen i familien din påfører deg noen ekstra kostnader.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: For mange Vekter har kjærlighetsliv og parforhold vært turbulent de siste årene. 2014 kan også bli utfordrende for mange, og spesielt for de som er født de ti første dagene i oktober. Det som skjer er at frihetskjempen Uranus står sentralt i horoskopet ditt som har å gjøre med kjærlighet og parforhold.Denne planeten har en tendens til å rive ned det vedtatte, og skaper uventede endringer som lyn fra klar himmel.

Individualisten Uranus oppmuntrer oss til å bryte ned alle barrierer som hindrer oss i å utfolde vår fulle og hele identitet. Er du i et forhold hvor du føler deg beklemt, og ikke får utfolde deg med din egen personlighet, er det store muligheter for at det blir et oppgjør på kammerset. Men det kan også skje at den single helt uventet går hen og finner seg en kjæreste.

Leveregel for 2014: Se muligheter fremfor begrensninger og stol på deg selv.

Lær om din fremtid. Snakk med en klarsynt.

Skorpionen
Generelt: Selv om du til tider har det gøy og moro, blir dette et seriøst år. Det som gjør dette, er at den ansvarsfulle Saturn står sterkt plassert i ditt eget stjernetegn. Du føler nå et større ansvar, både for ditt eget og andres liv. Mange tenker på alderdommen, eller hvordan man vil strukturere livet sitt de kommende årene. Nå er det viktig at du seriøst strukturerer din fremtid, uavhengig av din aktuelle alder.

Reiser, og særlig til utlandet, blir bra i første halvdel av året. Da bør du legge vekt på at reisen gir deg noe mer enn å ligge på vakre strender og sole deg. Legger du inn et kulturelt, åndelig eller spirituelt tilsnitt i turen, vil du få langt mer verdifulle opplevelser enn du vil ane. Dette er også et viktig år for din egen selvutvikling. Ta noen kurs eller seminarer i det som vil styrke din indre selvtillit.

Yrke, karriere og økonomi: Fra sommeren av kommer du inn i en herlig tid for alt som har å gjøre med din sosiale stilling i samfunnet, hva den enn er. Selvsagt er også din yrkesmessige karriere involvert i dette. Nå bør du se muligheter fremfor begrensinger. I det du steller med til daglig kan det bli noe mer uforutsigbart.

Dette kan ha å gjøre med din egen situasjon, som at ytre omstendigheter fremtvinger endringer.

Stort sett blir økonomien som den er i dag. Likevel virker det som om at økonomien kan gå litt fra det ene ytterpunktet til det andre. Om du kommer til noen ekstra kroner, lønner det seg å sette dem på sparekonto, fremfor å innvestere og håpe at de skal gi deg enda mer! Vær føre var. Spesielt frem til midten av juli bør du vær forsiktig, men deretter kommer ny optimisme inn i økonomien.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: For 2014 ser det ut som om at kjærligheten stort sett blir som den er per i dag. Det samme vil også ditt sosiale liv sammen med venner og bekjente bli. Likevel, innenfor året vil du selvsagt ha større kjærlighetsopplevelser av forskjellige slag. Frem til ettersommeren ser det ut som at mange vil ha hemmelige stevnemøter, eller at du holder kjærlighet og forelskelse skjult.

Det er mulig den kalde Saturn begrenser deg, både i dine eksisterende relasjoner, samt det å skaffe deg nye. Så i år vil du tjene på å være mer bevisst på nettopp det å vise oppmerksomhet, gi varme og kjærlighet til de rundt deg. Det er greit å være seriøs og ansvarsfull, men man må også ha en lekende side i livet. Forelsker du deg i år, er det stor sjanse for at dette er din tvillingsjel.

Leveregel for 2014: Du får etter innsats, dess mer du yter, jo mer får du tilbake.

Få din karma belyst. Bestill et karmisk horoskop her.

Skytten
Generelt: Din ledende planet, den optimistiske Jupiter, gjør et viktig skifte i midten av juli. Da går den faktisk inn i sitt eget område i horoskopet ditt. Dette har mange betydninger, men i første omgang vil du merke hvordan du blir mer samstemt med hva du står for, hva du vil og dine ideer og visjoner i livet. Mange tar opp nye studier eller starter videreutdanning.

Reiser står alltid en Skytte nært og kjært. I år blir det enda mer så, og spesielt siste halvdel. Andre områder hvor du vil legge din energi er penger og økonomi, hus, hjem og familie. I din personlige selvutvikling bør du legge mye vekt på å hjelpe og beskytte andre mennesker. Men du skal vite hvem du tilbyr hjelp og støtte. Ikke blinselv et offer for den du hjelper.

Yrke, karriere og økonomi: Har du gått trøtt og synes den jobben du gjør i dag er lite inspirerende, kan dette være et fint år for å søke seg en annen stilling. Om du vurderer en ny jobb, ser det ut som om at du frem til midten av juli bør planlegge, vurdere og finne ut av hva du virkelig vil. Deretter ta skrittet fullt ut. Om du flytter til utlandet er ikke sikkert, men jobben vil til tider knytte deg opp mot andre land og kulturer.

Første halvår ser best ut for materielle goder. Februar og første uken i mars ser svært lovende ut for økonomi og penger. Det samme gjør desember, men her bør du være langt mer forsiktig, og vite hva du gjør. Da kan du tjene mye, men du kan også tape tilsvarende mye. Generelt vil jeg si det slik at varsomhet og forsiktighet bør være et av dine slagord i 2014. 2015 blir langt mer dynamisk.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Mange Skytter har vært igjennom noen herlige år med kjærlighet og romantikk. Spesielt de av dere som er i et etablert forhold eller samliv. Her har kjærlighet og romantikk bare ekspandert og florert i det senere. Dette fortsetter også store deler av 2014 og spesielt frem til sommeren. Så sommerromantikken lover godt. Den mer intime og dypere delen av parforhold er det som opptar deg mest for tiden.

For den single derimot, blir kjærlighetslivet mer uforutsigbart. Plutselige forelskelser, og i like stor grad uforutsette avslutninger på en forelskelse, ser ut til å bli gjennomgangstonen. Mange har ikke engang interesse av å inngå et bindende forhold. Nå foretrekker du som bien, å fly fra blomst til blomst, og trekke ut den beste honningen av hver og en du treffer på din vei.

Leveregel for 2014: Finne en fornuftig balanse mellom spirituelle og materielle verdier.

Hva kjennetegner deg som person? Bestill et personlig horoskop her.

Steinbukken
Generelt: Dette blir på mange måter et interessant og givende år for deg. Det er mange positive energier i horoskopet ditt. Optimismen og drivkraften er på topp. Du bør likevel regne med at det dukker opp noen humper på veien, men ikke verre enn at du takler dem. Forutsetningen er at du både i ditt ytre og indre liv greier å tilpasse deg nye situasjoner og omstendigheter. I år bør du satse på mer enn åndelig og spirituell vekst frem for en materiell.

Hus, hjem og familie kommer til å kreve mye av din tid. Horoskopet ditt indikerer flytting, men det kan også være at du pusser opp, renoverer eller installerer nye tekniske hjelpemidler i boligen din. På et mer mentalt plan blir det viktig at hver og en av familiemedlemmene får være med og vise seg frem fra sin individuelle side. Hvis du forsøker å kontrollere dine kjære mer enn nødvendig, kan det komme til hete diskusjoner, spesielt i april og desember.

Yrke, karriere og økonomi: I utgangspunktet blir økonomien som den er i inngangen til det nye året. Eventuelle store endringer av positiv eller negativ karakter, er det du selv som iverksetter. Så om du vil tjene eller tape penger, ligger egentlig på deg selv. Hus og familie kan være et område som påvirker økonomien din. Generelt er dette et år du burde være forsiktig og ikke foreta deg noen finansielle operasjoner, om du ikke er helt sikker i din sak.

Frem til slutten av juli blir en svært aktiv og dynamisk tid for jobb og karriere. Tenker du på et jobbskifte eller et karrieresprang, noe du bør gjøre om du føler at det du gjør i dag ikke tilfredsstiller deg, er dette tiden for å gjøre det. Samarbeid blir også et viktig begrep for deg i 2014. Har du mulighet til å gå sammen med en partner, privat som yrkesmessig, bør du så absolutt vurdere det.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: De aller fleste Steinbukker har hatt en herlig utvikling i kjærlighet og parforhold. Du er inne i en svært heldig periode, hvor de fleste ting bare ordner seg. Dette varer gjennom hele 2014. Siste halvdel av året vil du også merke at lidenskap og amour mellom dere blir både sterkere og dypere.

Forhold som har en intellektuell, åndelig eller spirituell samhørighet, står meget sterkt for fremtiden.

De beste periodene for kjærlighet er fra 2. februar til 6. mars, og igjen 11. desember til rett over nyttår. I januar kan du muligens merke at kjærligheten kan gå noe tregt. Ikke fortvil og ta ting som det kommer. Du vet jo at dette snart vil snu. Sommerromantikk, flørt og forelskelser ser også bra ut.

Det kan hende du skifter ut noen av dine venner, men det kommer rask nye på plass.

Leveregel for 2014: La din individualitet og styrke komme andre til gode.

Er du sammen med den rette? Bestill et parhoroskop her.

Vannmannen
Generelt: At dette blir et år med mange uforutsette endringer og omveltninger, bør du regne med. Men heldigvis kan man si, at Vannmannen tar slike situasjoner bedre en mange andre stjernetegn. April og desember blir to måneder hvor slike ting kan skje. De områdene i livet hvor du merker dette mest blir, jobb, karriere, kjærlighet, din egen selvutvikling og i alle former for kommunikasjon.

Dette kommer også til å bli et intenst, men interessant år for reiser, både innen og utenfor Norges grenser. Du er entusiastisk, og har en stor iver etter å tilegne deg ny kunnskap om andre land og kulturer. En fin tid for skolegang og videreutdannelse. Men når du er ute på tur, ikke la din impulsivitet og utålmodighet drive deg til å gjøre noe dumdristig og vågalt.

Yrke, karriere og økonomi: Frem til midten av juli har du den beste tiden for jobben du gjør til daglig. Da ligger det an til ekspansjon og forfremmelse. Men i karrieren som sådan bør du belage deg på mer slit, for å si det slik. Du må jobbe hardere får å få til det du vil oppnå. Men til gjengjeld blir du også belønnet for din innsats. Fra 2015 blir dette totalt sett bedre. Så gi karriereplanene litt tid, og ikke forhast deg unødig.

Siden 2012 har den mest spirituelle av alle planeter, den empatiske Neptun, stått svært sentralt i alt som har å gjøre med penger og din økonomiske vekst. For de som jobber innenfor det åndelige, alternative eller det spirituelle på en eller annen måte, blir dette et fint vekstår. Om du ikke gjør det, kan det selvsagt også bli bra. Men du kommer lettere til rikdom om du har som utgangspunkt at du uselvisk og oppriktig vil hjelpe andre mennesker, eller menneskeheten.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: Det første halve året må du smøre deg med tålmodighet om du er på jakt etter den store kjærligheten. Men fra da av, kan du nærmest bare kose og boltre deg i romantikk og lidenskapelige eventyr. I midten av juli går nemlig lykkeplanten av alle, Jupiter, inn i et område i horoskopet ditt som har med parforhold og samvær med andre mennesker.

Er du allerede i et parforhold, vil kjærligheten mellom dere ekspandere til uante høyder, hvis det er dette dere vil. Den single merker hvordan kjærligheten kommer mye lettere til en. Spesielt i samvær med gode venner og bekjente, treffer man personer som får hjertet til å banke fortere. Det samme kan skje gjennom skolegang, kurs og seminarer, eller knyttet opp til reiser, for den sakens skyld.

Leveregel for 2014: Søk indre ro og styrke.

Hva kjennetegner deg som person? Bestill et personlig horoskop her.

Fiskene
Generelt: I år som i fjor går din ledende planet, den spirituelle Neptun, gjennom ditt eget stjernetegn. Det er alltid en bra kombinasjon, fordi det skaper harmoniske energier i kropp sjel og sinn. Generelt kan man si at 2014 ikke er et år for å hige etter materielle verdier, men mer et år hvor du bør legge større vekt på din åndelige utvikling. I hvert fall bør du finne en fornuftig balanse på dette området.

Dette tegner ikke til å bli det helt store reiseåret. Skal du først dra noen steder, tjener du på å ha en større hensikt eller mening bak reisen. Studiereiser er bra, men du får ikke noe gratis, så du bør regne med at det blir masse jobbing i så måte. Fra midten av juli blir du mer entusiastisk til reiser og turer. Men da bør du ikke utsette deg for noe dumdristig eller farefullt. Da kan du være mer uoppmerksom enn du ellers pleier å være. Med dette, god tur!

Yrke, karriere og økonomi: Det er mye positivt som ligger i det som har med jobb og karriere i 2014. Frem til sommeren, skal du ikke se bort ifra at det kan komme et karriereskifte. Du er ganske heldig, så hold øyne og ører åpne for å søke på den drømmejobben du alltid har ønsket deg. Resten av året vil du få en fin ekspansjon i den jobben du gjør til daglig. Studier og utdannelse blir viktig.

Dette er et år da økonomien kan svinge. Om dette er bra eller ikke, er det til syvende og sist du selv som avgjør. Men det lønner seg å vise både forsiktighet og omtenksomhet i pengebruken. Du bør i hvert fall avstå fra å ville ha noe, uansett hva det koster, for å si det slik. Frem til midten av juli, er du ekstra heldig. Det å vinne en gevinst, er slett ikke umulig. Men husk, her som ellers, du bør ikke la din impulsivitet styre din økonomi.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær: 2013, og spesielt siste halvåret var for mange et fantastisk år for kjærlighet og romantikk. Dette forsetter også i store deler av 2014, og i første omgang frem til sommeren. Om du er singel og ikke fant seg en kjæreste eller gikk hen og forelsket seg i fjor, er det meget sannsynlig dette kommer til å skje før sommeren er omme. Da er du inne i en tid hvor du er svært opptatt av flørt, lek og svermeri.

Men når det er sagt, bør du også legge inn en vis grad av realisme i dine amorøse eskapader. Tendensen er at du ser kjærligheten gjennom rosenrøde briller. Det er sikkert kjempekult så lenge det varer, men husk, du skal også våkne opp til en hverdag. Dette er ei heller et år hvor mange vil inngå mer forpliktende forhold eller ekteskap. Et år hvor du vil ha det litt gøy og skikkelig kose deg!

Leveregel for 2014: Hev deg over småting, se heller det store bildet.

Ønsker du å vite mer om hva som vil skje i ditt liv fremover?
Ring våre klarsynte og få en spådom for 2014. Klikk her for å se våre klarsynte.

Denne saken ble første gang publisert 06/01 2014.

Les også