«selda ekiz naken»

Sjekk Selda Ekiz' «nakenstunt»

Programlederen er kåret til Norges mest sexy, og det er én ting folk som besøker nettsiden hennes gjerne vil se.

Pluss ikon
Foto: NRK
Sist oppdatert

- Jeg elsker internett! Det viser meg nøyaktig hva folk har søkt på for å finne fram til bloggen min. Det vanligste er navnet mitt, og på en god nummer to kommer «selda ekiz naken».

Det skrev programlederen og «edutaineren» Selda Ekiz i et blogginnlegg (nå slettet).

Selda følger opp med å publisere et bilde med filnavnet selda-ekiz-naken.jpg, men det kan hende du blir litt skuffet når du ser det.

I 2012 kåret Side3 Selda til Norges mest sexy kvinne og i 2013 fulgte våre venner i magasinet «Mann» etter med en andreplass i sin kåring. Og dessuten et forsidecover, som vi spår kommer til å selge ett og annet nummer.

<b>COVERDAME:</b> Selda Ekiz prydet forsiden av «Mann».
COVERDAME: Selda Ekiz prydet forsiden av «Mann». Foto: Faksimile (Mann)

På forsiden stiller hun i en BH som ser ut til å være på vei av. Men hvordan er bildene inne i bladet?

- BH-en er på vei på, faktisk. Det er ganske classy bilder. Det er ikke så mye hud som det er på coveret, sier Selda til Side3.

- Javel?

- Ja, ble du skuffet nå? spør Selda, og ler klingende.

Hun forteller at hun reagerte med sjokk og vantro da magasinet ringte og fortalte at leserne hadde kåret henne til Norges nest mest sexy (etter Alexandra Joner) og ville ha henne på forsiden av magasinet.

- Det tok litt tid før jeg sa ja. Jeg måtte spørre sjefene mine. Og siden jeg fikk stor frihet til å bestemme hvordan bildene skulle bli, så sa jeg ja, forteller programlederen til Side3.

Da «Mann» ba leserne om å stemme på Norges mest sexy kvinne, brukte de samme bildet som Side3 publiserte da vi kåret henne til Norges mest sexy.

- Tror du kanskje Side3 har hjulpet deg så høyt opp på listene?

- Hahaha. Nei, det vet jeg ikke. Jeg leser verken «Mann» eller Side3, så det kan jeg nesten ikke si. Beklager. Men takk, uansett!

- Hehe. Ok, bare hyggelig. Antar vi. Men hvordan var det å ta bildene?

- Jeg har aldri vært med på noe slikt før, men synes det var superproft. Jeg ble stæsjet og dollet opp, og ser jo ikke ut som meg selv i det hele tatt, hevder den blyge skjønnheten.

Sjekk forøvrig ut Selda Ekiz på Instagram og Seldas hjemmeside.

<b>PÅ INSTAGRAM: </b>Selda Ekiz er glad i blekk. Det viser hun blant annet frem på Instagram.
PÅ INSTAGRAM: Selda Ekiz er glad i blekk. Det viser hun blant annet frem på Instagram. Foto: Privat/Instagram (Selda Ekiz)

Naturlig eller stæsja, Selda har problemer med å forstå hvordan hun havnet så høyt på listene.

- Jeg er en helt random person som ser helt vanlig ut, og hadde jeg ikke vært programleder for verdens kuleste program, «Newton» (hver søndag klokken 1830 på NRK, forresten!), så hadde jeg aldri blitt stemt fram. Faktisk, jo mer jeg tenker på det, jo mer rigged virker det. Men samma det!

Vi skal selvsagt ikke glemme de sikkert tusenvis av leserne til «Mann», men det er mange som synes Selda fortjener æren som en av Norges mest sexy kvinner. Her er noe av tilbakemeldingene fra Side3s over én million månedlige lesere:

- Herlig at programleder i «Newton», Selda Ekiz, er kåret til Norges mest sexy. Vakker+smart+sjarmerende+morsom=sexy, skriver Gøran Karlsen.

- Enig! Selda er heit!!! klinker Katrine Engeseth til.

- Enig i førsteplassen, Selda e å bli smellvakker!! Får nesten tåra i øyan... En god grunn til å se på «Newton». Tomlene mine opp! skriver Roy H Eliassen.

Suck it up, Selda. Og gratulerer!

Denne saken ble første gang publisert 14/01 2013, og sist oppdatert 10/04 2019.

Les også