Sexgal kvinne slo til igjen

Nå har hun fått kallenavnet München-nymfomanen.

Publisert

(SIDE3): Tidligere har Side2 skrevet om den 43 år gamle mannen som etter å ha blitt med en kvinne hjem fra en bar til slutt måtte rømme fra leiligheten hennes via altanen.

- Der hadde de sex flere ganger, sa en talsperson for politiet. Da 47-åringen ville ha mer, sa han nei. Det var et svar kvinnen ikke godtok og hun krevde enda mer sex.

- Ettersom 43-åringen ikke så et annet alternativ, hadde han sex med henne et par ganger til, for så å kunne forlate leiligheten. Men da hun krevde enda mer, flyktet han ut på balkongen og ringte politiet.

Les hele saken: Krevde for mye sex

Nå skriver bild.de at kvinnen har slått kloa i et nytt offer. Til tross for at hun ble siktet for seksuell trakassering og frihetsberøvelse har hun nok en gang havnet i politiets søkelys.

En 31 år gammel afrikaner skal ha blitt holdt som sexgissel i hele 36 timer etter at han møtte henne på byen.

Da fant tilfeldig forbipasserende han sittende gråtende ute på fortauet. Senere gikk han til politiet og anmeldte forholdet.

Hun skal ifølge avisen ha gjemt mannens telefon og hindret han i å fysisk forlate leiligheten. Nå politiet oppsøkte kvinnen etter anmeldelse nummer to åpnet hun døren naken og ville ha sex med betjentene som ringte på.

Hun ble da innlagt på psykiatrisk avdeling. Årsaken til den utagerende oppførselen skal være et brennende ønske om å bli gravid.

Denne saken ble første gang publisert 30/04 2012.

Les også