Selger blodet sitt to ganger i uka for å sende penger til kona han aldri har møtt

Derfor tror han ikke det er svindel.

Publisert

Se for deg følgende: Du har møtt drømmekvinnen, forholdet har vart i flere år, dere har giftet dere - og du er villig til å gjøre alt for henne.

Og når vi sier alt, så mener vi alt: Type selge blodet ditt to ganger i uka for å hjelpe henne.

Vi snakker ekte kjærlighet.

Nettopp denne situasjonen Steve, som nå står frem i Dr. Phil, har havnet i.

Det er bare én hake: Selv om har giftet seg med drømmekvinnen Kelly, har de faktisk aldri møttes i levende live. De kom i kontakt på Yahoo Messenger, opplevde kjærlighet fra første stund og giftet seg over internett.

Dessuten bor hun sammen med sin mannlige advokat.

Jakter på de store pengene

Årsaken til at hun trenger en advokat, er at hun de siste årene har vært i Nigeria for å få ut arven etter sine amerikanske foreldre som døde i en trafikkulykke i 2010. Foreldrene var mangemillionærer som følge av at faren jobbet med olje i landet, men frem til hun får utbetalt arven er hun pengelens.

Siden de nå har giftet seg, betaler han nå alle utgiftene hennes fortløpende.

Foto: (Dr.Phil)

Eller som han selv sier:

- Jeg har alltid hatt lyst til å bli millionær.

Svindlet før - men nå er det ekte

Tidligere har han blitt utsatt for svindel i forbindelse med å hjelpe personer på flukt i Afrika. Han forsøkte å heve en falsk sjekk, noe som gjorde at han havnet i fengsel - en hendelse han ifølge ham selv har lært av.

Han er derfor sikker på at alle hans fem arv-prosjekter, samt en investeringsdeal - på til sammen nær 250 millioner dollar er helt legitime.

Det vil han faktisk vedde livet sitt på.

Og som han sier: - En må bruke penger, for å tjene penger.

Dessuten er han helt sikker på at det ikke kan være en svindel, for de har hatt kontakt i 29 måneder - og han er overbevist om at ingen vil holde på så lenge bare for å "presse penger ut av en som ikke har penger".

Har sendt over en million kroner

Foreløpig har han dog ikke tjent noen penger - men svidd av nær 140.000 dollar - rundt en million kroner. Av dette er nær 100.000 til sin kone.

To ganger i uka reiser han på butikken for å overføre rundt 500 dollar av gangen gjennom Money Gram eller Western Union for å dekke alle tenkelige kostnader for sine forretningspartnere i påvente av den store utbetalingen.

Dette har han rett nok ikke råd til, så han går nå også to ganger i uka på sykehus for å selge blodet sitt.

Slikt gjør man ikke, hvis det ikke er snakk om ekte kjærlighet. Og snart blir han han mangemillionær.

Kilde: Dr. Phil

Denne saken ble første gang publisert 06/03 2015.

Les også