Se Kim Kardashian spå egen fremtid som 13-åring

Videoen fra da hun gikk ut av ungdomsskolen.

Publisert

(SIDE2): - Er det noen som filmer dette? Jeg håper det, sier Kim Kardashian og tar et godt tak i mikrofonen før hun snakker videre.

- Så dere kan se dette når jeg er berømt og alle dere husker meg som den lille, vakre jenta.

Sex og bryllup

Kim var avgangselev på ungdomsskolen og bare 13 år gammel da hun ytret ordene, men allerede da hadde hun stjernetekke- og nykker tydeligvis.

Eller som gawker.comskriver:

«Tre bryllup, en sex-video og sju år med Keeping Up With The Kardashians senere, har hennes spådom om egen fremtid fra 1994 virkelig slått til.»

Selvopptatt?

Enklete mener mye tyder på at klippet viser en narcissist i emning, og det er da også usedvanlig mange sekvenser i videoen som viser en 13-åring som påpeker hvor mye kulere hun er enn de andre - og som selv sier hun er klassens kuleste.

Eller «dope on a rope», et uttrykk som vel har endt i historiebøkene siden den gang.

Ganske beskrivende for hvordan livet med Kardashian-familien er, er også mamma Kris synlig i videoen fra skoleavslutnignen. Hun rocker dansegulvet sammen med datteren, og siden har hun vært å se i rampelyset som døtrenes manager.

Kjent for å være kjent

Uansett - Kim Kardashian skraper inn drøye 150 millioner kroner ifølge magasinet Forbes, og hun er å finne på deres 80. plass når det gjelder underholdningsbransjens personer med mest penger. Og Kim vet å ta betalt for sitt nærvær - summene hun krever for å dukke opp på en rød løper eller la navnet sitt knyttes til et produkt, er store.

Ellers er hun for tiden aktuell med to realityserier på E!, hun har stadig nye kleskolleksjoner sammen med sine to søstre, og hun er lykkelig med baby North og ektemann Kanye West, som hun giftet seg med i et storslått italiensk bryllup i sommer.



Denne saken ble første gang publisert 23/10 2014.

Les også