Se han herje på internett

Foto: Red Bull Stratos (AFP/NTB Scanpix)
Publisert

Om du ikke har vært bortgjemt på en balsaflåte i stillehavet de siste dagene, er det umulig å ikke ha fått med seg østerrikeren Felix Baumgartners fantastisk rekordhopp fra 39 000 meter søndag.

Etter en reise på to og en halv time, var det klart for hoppet. Østerrikeren var ute etter å ta fire rekoreder, men endre til slutt på fire. Baumgartner innehar nå rekorden for det høyeste hoppet og det raskeste fallet i historien. I tillegg slo han rekorden for den høyeste bemannede ballongferden.

At han i tillegg landet trygt på bakken er ikke annet enn imponerende, noe en hel verden er enige i.

Derfor ha mennesker over hele verden kost seg de siste dagene og i god internettånd, lagd flere memer til ære for Baumgartner superhopp.

OBS! Saken fortsetter på neste side.

Det var en ydmyk Felix som møtte pressen etter rekordhoppet, og hans ydmyke vesen har ikke sikret han enn mindre heltestatus i verden.

- Man er meget ydmyk. Det eneste jeg tenkte på, var å komme ned igjen i live. Jeg ville ikke dø foran min kjæreste, mor og alle de som fulgte med verden rundt, sier Felix Baumgartner på pressekonferansen.

Så «intenettharseleringen» er nå gjort med stor respekt for våghalsen.

OBS! Saken fortsetter på neste side.

Hele syv millioner mennesker fulge hoppet live på Youtube.

Flere reagerte på den til tider dårlige mikrofonen til Felix. På den annen side er han tross alt 39 kilometer rett opp. Kanskje ikke verdens beste dekning?

OBS! Saken fortsetter på neste side.

Men det er ikke bare bilder som har herjet på nettet i det siste. Også såkalte GIFs har florert, og selv om de kanskje er litt 1990, er de fortsatt rimelig morsomme.

HOLY CRAP.

Denne saken ble første gang publisert 20/10 2012.

Les også