Netflix

Se den første traileren til sesong to av «Narcos»

2. september kommer alle episodene av den prisbelønte serien.

SESONG TO: I september får man et gjensyn med Wagner Moura i rollen som Pablo Escboar (til venstre).
SESONG TO: I september får man et gjensyn med Wagner Moura i rollen som Pablo Escboar (til venstre). Foto: (Netflix)
Publisert

Serien om narkobaronen og en av historiens mest famøse kriminelle personer, Pablo Escobar, tok en hel verden med storm da den ble lansert på Netflix i august 2015.

De ti første episodene fortalte historien om hvordan Escobar gikk fra å være en simpel biltyv til å effekt bygge opp et av de største narkoimperiene verden har sett. Vi får også et innblikk i hvordan amerikanske myndigheter etterhvert involverte seg i jakten på narkobaronen. Sesong to tar opp tråden der første sesongen sluttet: Escobar har rømt fra sitt selvbygde fengsel etter det ble stormet av den colombianske hæren. I andre sesong ser vi også hvordan amerikanske myndigheter blir mer og mer involvert i jakten på Escobar. I virkeligheten igangsatte Escobar en rekke terroraksjoner og kidnappinger da nettet begynte å snøre seg rundt han. Målet var å skape nok frykt til at myndighetene lot han holde på med sitt.

Screen9v2

Som i første sesong finner vi den brasilianske skuespilleren Wagner Moura i rollen som Pablo Escobar. Amerikaneren Boyd Holbrook i rollen som DEA-agenten Steve Murphy, mens chilensk-amerikanske Pedro Pascal spiller Murphys partner, Javier Peña.

MER ACTION: I sesong to av «Narcos» trappes jakten på Pablo Escobar opp. I midten av bildet ser vi Boyd Holbrook som spiller DEA-agenten Steve Murphy. I bakgrunnen ser vi Pedro Pascal som spiller partneren til Murphy, Javier Peña.
MER ACTION: I sesong to av «Narcos» trappes jakten på Pablo Escobar opp. I midten av bildet ser vi Boyd Holbrook som spiller DEA-agenten Steve Murphy. I bakgrunnen ser vi Pedro Pascal som spiller partneren til Murphy, Javier Peña. Foto: (Netflix)

Les også: Netflix hevder de har et program som er mer sett enn «Game of Thrones»

Andre sesongen av serien har premiere på Netflix 2. september. Som vanlig vil alle episodene bli lagt ut samtidig. 

Denne saken ble første gang publisert 21/07 2016.

Les også