Sammen i over ti år

Sjekk hvilke Hollywood-par som fortsatt holder koken.

Foto: (Getty Images)
Publisert

(SIDE2): Mange Hollywood-stjerner velger å gifte seg etter å ha vært sammen med partneren i bare få måneder, og ofte ender det med skilsmisse før det har allerede gått ett år. Men noen Hollywood-par vet hvordan de skal pleie kjærligheten og forholdet selv etter over ti år sammen.

Se bildekarusell lenger ned i artikkelen.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Møttes på settet
Will Smith og Jada Pinkett Smith møttes på innspillingssettet til TV-serien «The Fresh Prince of Bel Air» på nittitallet. Paret giftet seg i 1997 og de har to barn sammen. De bor også sammen med Wills sønn fra hans første ekteskap, Trey.

Courteney Cox og David Arquette giftet seg i 1999. Det oppstod hete følelser mellom de to da de møttes under innspillingen av «Skrik»-filmene. Paret har startet et produksjonsselskap sammen og i 2004 fikk de datteren Coco.

Det er flere filmskuespiller-par som har møttes på settet. Tom Hanks og Rita Wilson traff hverandre i 1995 under innspillingen av filmen «Volunteers». Tre år senere giftet de seg og de dukker alltid opp sammen på den røde løperen. Paret har to barn sammen.

Sammen i over 20 år
Kurt Russell og Goldie Hawn er ikke gift, men Hollywood-paret har vært sammen i over 27 år. Skuespiller Kevin Bacon og Kyra Sedgwick er et annet kjendispar som har holdt sammen i over tjue år i Hollywood. Paret giftet seg i 1988 og har to barn sammen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Solide ekteskap
John Travolta (57) og hans kone Kelly Preston (47) har vært gift i 19 år. I januar 2009 mistet de sin 16 år gamle sønn og dette skal ha gjort at paret har fått et enda sterkere bånd til hverandre. I mai ble det kjent at Kelly er gravid igjen, og fra før har de datteren Ella.

Melanie Griffith og Antonio Banderas giftet seg bare ett år etter at Antonio skilte seg fra sin første kone, skuespiller Ana Leza. Paret har en datter sammen. Det går rykter om at Antonio har sagt han vil gå fra Melanie om hun legger på seg for mange kilo, men ekteskapet virker svært solid.

Sangerinnen Faith Hill har vært sammen med sin ektemann Tim McGraw i 14 år. Begge to er kjente countryartister og de to møttes da de var ute på turnè. De to har tre døtre sammen. «Sex And The City»-stjernen Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick har vært gift i hele atten år. De har tre barn sammen, en gutt og tvillingjenter.

De som ikke klarte det
Det er flere kjente Hollywood-par som ikke har taklet ekteskapet sammen. Ett av de mest kjente bruddene er skilsmissen mellom Brad Pitt og Jennifer Aniston. De to giftet seg i 2000 og for alle oss andre virket det som drømmebryllupet og et feilfritt ekteskap. Men i begynnelsen av januar 2005 begynte ryktene om at forholdet var iferd med å ta slutt og senere samme år ble det offentliggjort en separasjon mellom Jennifer Aniston og Brad Pitt. Skuespillerparet Nicole Kidman og Tom Cruise var gift i 11 år før de skilte seg i 2001. Sangstjernen Jessica Simpson mente hun hadde funnet drømmemannen og giftet seg med artisten Nick Lachey i 2002 da hun var 22 år gammel. Tre år senere skilte paret seg.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Alle foto: Getty Images

3579

Denne saken ble første gang publisert 08/08 2010.

Les også