Ryan Gosling og Ryan Reynolds sammen for første gang på 11 år

Viste seg for fotografene.

Foto: (Scanpix)
Publisert

(SIDE2): De mindre Ryan-gale har tatt det for å være en og samme mann. Men Ryan Reynolds (40) og Ryan Gosling (36) er, som alle ordentlige Ryan-fans vet, to kjente Hollywood-skuespillere.

Men det er ikke ofte man ser dem sammen – så da det nylig skjedde på Critic’s Choice Awards, så må det selvsagt foreviges og deles.

Reynolds ble i sin tid kjent som en av gutta i TV-serien «Pizzagjengen», men har siden tatt steget opp til de større stjernene på det hvite lerret. Blant annet kan nevnes Deadpool-filmene (den neste kommer i 2017) og X-Men.

Han er gift med like kjente (og Hollywood-attraktive) Blake Lively (ja, hun med det fantastiske håret) og sammen har de to døtre, den siste ble født for snart tre måneder siden.

Gosling er på sin side gift med den like vakre skuespillerenEva Mendes, og også de har to små døtre. (Er det rart man kan forveksle dem!).

At Reynolds har humor kan forøvrig bekreftes. Da en kvinne twitret at hun ikke klarte å skille mellom Reynolds og Gosling, svarte Reynolds på tweeten:

- Forskjellig hårfarge. Ryan Gosling har blond hår. Og Ryan Reynolds er ei fitte.

Gosling har gjort en rekke kjente roller, men for mange ble han mer eller mindre udødelig i filmene «The Notebook» og  «Crazy stupid love», der han i sistnevnte viste frem sin bare overkropp og motspiller Emma Stone liret av seg den fantastiske replikken «Seriøst, det er som om du er photoshoppet!».

Sist gang de sto ved siden av hverandre og fotografene fanget øyeblikket, skal ha vært tilbake i 2005 under Teen Choice Awards. Vi satser på det ikke er 11 år til neste gang.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Screen9v2

Screen9v2

Denne saken ble første gang publisert 14/12 2016.

Les også