Rihanna raser mot Snapchat etter kontroversiell reklame

- Dere skuffet oss, sier Rihanna om hendelsen.

Foto: Doug Peters (Pa Photos)
Publisert

Ting kan neppe være rolig hos Snapchat om dagen.

Appen har igjen havnet i trøbbel etter at en kontroversiell reklame har sirkulert hos Snapchat. Reklamen, som er sponset av spillet «Would You Rather», stiller spørsmålet spørsmålet:

«Vil du slå Rihanna eller banke Chris Brown?»

Flere brukere har reagert på reklamen, spesielt Rihanna. 30-åringen tok til Instagram story og stilte seg kritisk til appens valg om å fronte reklamen. I meldingen uttrykker hun sin skuffelse og forklarer hvordan flere voldsofre reagerer på reklamen.

Les også: Slik får du den gamle Snapchat tilbake

«Snapchat er ikke min favorittapp om dagen, men jeg prøver virkelig å finne ut grunnlaget for alt dette. Jeg skulle gjerne sagt at dette var ren uvitenhet, men dere kan virkelig ikke være så korttenkte. Dere brukte penger på å fronte noe som lattergjør vold. Dette handler ikke om mine personlige følelser, men det handler om kvinner, barn og menn som har blitt utsatt for vold. Spesielt dem som fortsatt er opplever vold i deres relasjon. Dere skuffet oss. Skam dere», skriver Rihanna i meldingen sin.

Flere fans tok til Twitter og støttet Rihannas kommentar:

Reklamen har nå blitt trukket fra Snapchat. Appen forteller til Cosmopolitan at de beklager for reklamen, og at den aldri skulle vært synlig for seere.

- Vi undersøker saken slik at dette aldri skjer igjen, forteller en talsmann til Cosmopolitan.

Denne saken ble første gang publisert 16/03 2018.

Les også