Team Vimennpoker

Nytt medlem

Silje Nilsen er med på Team Vimennpoker i 2016. Vi gratulerer og ønsker velkommen!

Sist oppdatert

- Takk for det! Jeg gleder meg til å representere Team Vimennpoker under NM, sier Silje Nilsen

Hun startet pokeråret i Asia, med WPT og APT der, men etter det har det vært lite fra jenta som ble nummer to i NM på Gardermoen før jul.

- Det har forsåvidt vært stille hittil, ja. Det ble bare en 2.plass i 550$ knockout turnering for om lag 70 000kr i Asia. Etter det har jeg forholdt meg rolig hjemme i Norge da det har vært mye jobb med sponsoren min Guts.com, forteller hun.

Nå er det imidlertid snart full rulle igjen, med NM i Dublin som første stopp.

- Jeg gleder meeeeg! Jeg skal spille alle NM-eventene, så det blir en travel uke. Det blir første året jeg stiller i 8-game, så den blir veldig spennende. Spesielt siden jeg ikke er spesielt erfaren med 8-game i det hele tatt. Det er også første året jeg stiller i HU, så det gleder jeg meg også til, sier hun.

Store forventninger

Det ble altså en andreplass i det første lovlige NM på norsk jord, og da er det vel bare å forvente at målet må være tittel og tøfler i Dublin for trønderjenta ...?

- Gjennom årene så har jeg sakte men sikkert fått bedre og bedre plassering i Main event i Dublin, men en 2.plass fra Gardemoen blir nok hardt å slå, haha. Men jeg har store forventninger til meg selv og setter skyhøye krav til meg selv, så jeg nekter å reise fra Dublin uten en tittel, forteller hun.

I tillegg til at hun stiller høye krav til seg selv, trekker Silje fram tre egenskaper som hun har fordel av rundt filten.

- Hmm, de 3 første styrkene jeg kommer på er: Uforutsigbar, pratsom, tight-agressive. Det er ikke å legge skjul på at mange blir satt ut av at jeg ikke sitter musestille og gjemmer meg bak et headset som de fleste andre. Jeg prater gjerne midt i en pot, uten å bry meg med å gi bort tells. Dette har forvirret mange som mener jeg kun prater når jeg er sterk og omvendt, sier hun.

Siljes forbilder innen poker har en ting felles.

- Jeg har alltid vært stor fan av Daniel Negraneu, så han stiller høyt hos meg. Også veldig fan av Daniel Colman, jeg elsker spillestilen hans. Han er så iskald i forhold til Negraneu. Kanskje jeg har en greie for gutter med navn Daniel, sier hun og smiler. Så spørs det hva kjæresten Tor Anton Welo synes om akkurat det.

Cash Game Festival

Etter NM er det Påske, men så skal Silje ut på farten igjen.

Etter NM blir det en liten uke i Norge før jeg suser videre til London for å spille Cash Game Festival! Det blir utrolig spennende og gøy! Har faktisk aldri vært i London å spilt før. Etter London blir det mest sannsynlig bare spilling i Norge et par uker, før jeg drar til Las Vegas for å spille World Series of Poker i litt over en mnd. Så det er mye reising, and I love it, avslutter hun.

Vimennpoker og Guts.com kommer for øvrig snart til å gi en heldig spiller muligheten til å vinne tur til nettopp London og Cash Game Festival, så det er bare å følge med her den nærmeste tiden.

Denne saken ble første gang publisert 01/03 2016, og sist oppdatert 01/05 2020.

Les også