Paradise-øyeblikkene vi aldri glemmer

Husker du da Vida Lill slapp kula, eller Stian laget et sex-leketøy av en mango og en plastflaske?

Foto: Foto: TV3 / Kolasje
Publisert

(SIDE2): Det er nok flere av oss som benker oss foran tv-skjermen kl. 22:30 hver kveld fra mandag til torsdag, for å finne ut av hva i all verden de skandaleomsuste deltakerne nede i Mexico skulle finne på i dag.

Flere av oss i Side2-redaksjonen har gjort det siden første episode gikk på lufte allerede i 2009. Dette er tv-øyeblikkene vi definitivt aldri kommer til å glemme! 

Sesong 1, 2009

Dette var året da Petter Pilgaard stakk av med seieren sammen med Benedicte Valen, og ble hele Norges humoristiske pappagutt.

Det var også sesongen der Lene Sortevik og Nanna Dahlen gikk sammen om å mobbe Margrethe Storlid, og Nanna deretter ble den eneste deltakeren gjennom Paradise sin historie som ble kastet ut av Triana Iglesias selv. 

Noe av det mest minneverdige var nok likevel da André Brennum ofret sin egen plass inne på hotellet for å redde Petter Pilgaard, noe som til slutt sikret ham seieren inne på hotellet.

1. Da Lene og Nanna mobbet Margrethe

2. Da Petter kom med noe som må være tidenes største runke-ordbok

3. Da Noor og Therese hadde jentesex, og Petter brøt sammen i latterkrampe

Sesong 2, 2010

Dette var sesongen der Tine Helene Valle og Carl Eliassen stakk av med seieren, og hvor sistnevnte først opptrådte på hotellet som en vampyr, fraktet inn i en likkiste.

Det var også første året vi så Niklas Vindel, og Torbjørn Stafford Barth ble alle tenåringspikers drøm.

1. Da Stian gikk for å runke på do, og ble fersket av Carl og Mats.

2. Da Carl skulle ta med Tine til himmelen, og i stedet klinte med henne i skapet.

3. Da Torbjørn sang en sang til Victoria for å uttrykke sin seksuelle frustrasjon.

Tredje sesong, 2011

Sesongen da Niklas Vindel gjorde comeback, og endelig fikk vist sitt fulle potensiale. Sammen med Madelen Vireland Berås stakk han av med seieren. 

Det var også i denne sesongen vi ble kjent med «Gutta fra Drammen», bestående av Niklas og Ole Christian Løvold.

1. Da Kim, Heidi, Christina og Joachim ble nødt til å konkurrere i en rockering-konkurranse, og deretter begynte å grine når Joachim måtte dra hjem.

2. Da Niclas Wicksell klikka for at Paradise Hotel begynte å ligne på Korslaget.

Fjerde sesong, 2012

2012 er en av sesongene det prates mest om i Paradise-kretsene. Dette er året hvor vi fikk møte Kristian René johansen, som selv mente han var Gud inne på hotellet.

Dette er året hvor Stian «Staysman» sjekket inn, og Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen ble et par, som fortsatt er sammen den dag i dag. Det er også året vi møtte Are B. Schancke, og Iselin Michelsen, som ble kjent for «hummer-historien» sin.

Og ikke minst - 2012 var året hvor Vida Lill Gausemel Berge og Miguel Kristiansen stakk av med seieren, og Vida Lill ble den første deltakeren som faktisk slapp kula under finalen, og stakk av med 200 000 kroner til seg selv.

1. Da Iselin fortalte den nå berømte Hummer-historien.

2. Da Vida Lill slapp kula, og Miguel knuste sin i rent raseri.

3. Da de andre deltakerne gjorde narr av Iselin sine geografikunnskaper, men endte opp med å være like dårlige selv.

4. Da Stian forsøkte å lage et sex-leketøy ved hjelp av en mango og en plastflaske, for å hjelpe Dennis med den seksuelle frustrasjonen.

Femte sesong, 2013

Dette var sesongen hvor Tina Caroline Skovdal og Sander Johansen Kalstrup snappet seieren rett foran nesa til Isabell Andersen og Birger Dahl. Det var også sesongen hvor Kristian René gjorde sitt comeback, og forlovet seg med Tina Skovdal på TV, og hotellet dannet seg en «lys» og en «mørk» allianse.

1. Da Birger disket opp med «The Birger Show», og Kristian René måtte strippe.

2. Da de laget en egen filmtrailer for å presentere den mørke og lyse siden inne på hotellet.

3. Da Isabell fikk lage sin egen sang i forkant av Miss Paradise.

4. Da det klikker for Kristian René fordi det er så mye allsang på hotellet, akkurat som det gjorde for Niclas i 2011.

5. Da Glenn og Louis ga seerne en real «blowjob-skole». 

6. Da Louis viser oss sitt alter ego, som russisk prostituert.

Sesong 6, 2014

Dette var året hvor produksjonen hyrte inn profesjonelle skuespillere som lurte de andre deltakerne hele den første uken.

Dette var også året vi ble kjent med Aurora Gude og Ann Marielle Lipinska, som ble referert til som «The classy girls» inne på hotellet.

Sesongen endte med et brak da Aurora smalt kula i bakken, og delte premien med sin kjære venninne, Ann Marielle.

1. Da Aurora og Nikolai slapp kula helt samtidig, og Labi fikk et raserianfall fordi han ikke fikk crossykkelen han hadde så lyst på. Det hele endte med at Triana kjeftet Labi huden full.

2. Da Ann Marielle og Aurora introduserte seg selv som «The classy girls», og samtidig stemplet Simone som trailertrash.

3. Da selveste Lord Audun danset til en remix av sangen «Kumbaya my Lord», i et middelalderkostyme.

... Og da er det bare å vente på at gullkornene fra den sjuende sesongen. Vi holder en knapp på at Harald, som hittil har omtalt seg selv som «Guds gave» vil komme med noen minneverdige øyeblikk.

Denne saken ble første gang publisert 21/03 2015.

Les også