Orange Is The New Black: Vil dette øyeblikket snu opp ned på livet i Litchfield for alltid?

Netflix slipper nytt klipp fra sesong fem av OITNB.

Foto: Netflix
Publisert

Nå ble vi om mulig enda mer spente på den kommende sesongen av Orange Is The New Black, som har premiere på Netflix fredag 9. juni i år. 

Et nytt klipp gir en liten sniktitt på hva som kommer til å skje når dramaet bak murene i Litchfield er i gang igjen. 

Les også: 5 brennende spørsmål etter at «Orange is the New Black» er sluppet

Sjekk ut klippet under (NB! Artikkelen inneholder spoilers, så ikke les videre om du ikke har fått med deg fjerde sesong ennå)

Helt til slutt i siste episode av sesong fire, oppsto det opptøyer i Litchfield som følge av Pousseys brå og uventede død. 

Sesong fem starter der den forrige satt - med Daya med en pistol i hånden og opprørte innsatte rundt. 

I en pressemelding melder Netflix at uansett utfall, er det tydelig at livet i Litchfield aldri vil bli det samme igjen. 

Sesong fem av den superpopulære serien utspiller seg over bare tre dager i fengselet, og etter dette klippet å dømme, tipper vi at det er ganske intense dager. 

Orange Is The New Black er basert på memoarene til Piper Kerman, som også er hovedkarakter i serien. Serien har fått mye ros for å ta opp samfunnsaktuelle temaer som seksualitet og kjønn, etnisitet, rasisme, religion og fengselspolitikk. 

Les også: Ruby Rose vet ikke om hun returnerer til «Orange is the new black»

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Denne saken ble første gang publisert 12/04 2017.

Les også