Nicolay Ramms liv ble snudd på hodet da sønnen Aksel ble født

Nicolay Ramm om å bli pappa: – Slik har livet forandret seg

NRKs gullgutt er vant til å ha mange baller i lufta samtidig, men etter at han ble pappa i fjor har Nicolay Ramm måttet venne seg til å ha dårligere tid.

<b>PANDEMIEN:</b> 2020 skulle bli drømmeåret for Nicolay, med bryllup og flere spennende prosjekter. Så kom pandemien og alt ble avlyst. Snart venter mer pappapermisjon på den travle 33-åringen.
PANDEMIEN: 2020 skulle bli drømmeåret for Nicolay, med bryllup og flere spennende prosjekter. Så kom pandemien og alt ble avlyst. Snart venter mer pappapermisjon på den travle 33-åringen. Foto: Morten Bendiksen
Publisert

Multitalentet Nicolay Ramm (33) kom direkte fra klipperommet og ferdigstilling av siste episode i NRK-serien «Olympiatroppen» til den storstilte gallapremieren til «Lange flate ballær 3» i Fredrikstad – og kunne dermed puste lettet ut og kose seg på kino etter en travel periode.

– Den siste episoden ble ferdig i dag, og det er godt å få et prosjekt som har vært som et mareritt i mål. Mareritt er kanskje å ta i, for det har vært gøy, men ekstremt krevende, smiler Nicolay til Her og Nå på den røde løperen.

Les også: Nicolay Ramm fridde på kjærlighetsferie: - Josephine er varm og omsorgsfull

TV-serien «Olympiatroppen»

33-åringen begynte å skrive manus til humorserien «Olympiatroppen» da alle jobboppdrag og planer ble avlyst under den første delen av pandemien i 2020.

I serien spiller han selv hovedrollen som den avdankede langrennsstjernen «Mikael Sulland», og ettersom han omtaler prosjektet som «sin baby» har han også vært med å redigere episodene. Det harde arbeidet har båret frukter, for «Olympiatroppen» har denne våren vært av de mest sette programmene på NRK.

<b>OLYMPIATROPPEN:</b> Nicolay i rollen som «Mikael Sulland» i hans NRK-serie «Olympiatroppen». Humorserien har et A-lag av norske skuespillere, som Per Christian Ellefsen i rollen som IOC-pamp.
OLYMPIATROPPEN: Nicolay i rollen som «Mikael Sulland» i hans NRK-serie «Olympiatroppen». Humorserien har et A-lag av norske skuespillere, som Per Christian Ellefsen i rollen som IOC-pamp. Foto: Privat

– Det er veldig deilig at det har gått så bra med serien, smiler han.

Nicolay og forloveden Josephine Leine Granlie (33) ble foreldre til sønnen Aksel i februar i fjor, og fra høsten og fram til 17. januar var komikeren hjemme i pappaperm. Dermed var det rett på TV-innspilling for å rekke å lage «Olympiatroppen» mens det ennå var skisesong.

– Vi gikk for den ambisiøse modellen, for vi skulle filme og klippe serien samme vinter. Samtidig kom det et omikron-virus – og jeg har en ett år gammel sønn hjemme, så det har vært heftig, erkjenner han.

Les også: (+) Jeg irriterer meg over alt mannen min gjør og sier, sånn var det ikke før

Sønnen Aksel

<b>ENDELIG BRYLLUP:</b> I juni skal Nicolay og Josephine endelig gi hverandre sitt ja når de gifter seg i Sør-Frankrike. – Jeg ser fram til bryllupet, smiler Nicolay til Her og Nå. Foto: Instagram, @nicolayramm.
ENDELIG BRYLLUP: I juni skal Nicolay og Josephine endelig gi hverandre sitt ja når de gifter seg i Sør-Frankrike. – Jeg ser fram til bryllupet, smiler Nicolay til Her og Nå. Foto: Instagram, @nicolayramm. Foto: Instagram

For å få arbeidet med serien til å gå opp har Nicolay måttet jobbe ekstra lange dager. Nå ser han fram til å tilbringe mer kvalitetstid med lille Aksel.

– Pappalivet veldig er fint. Det blir bra framover, for nå skal jeg ha mer pappaperm og fri, smiler han.

NRK-profilen har de siste årene vært å se som programleder i «Idrettsgallaen», «Ramm, ferdig, gå», «MGP jr.» og «Helt ramme sporter» – og har også herjet hitlistene med låter som «Raske briller». Han er vant til å holde et høyt tempo, men merker at det ikke er like lett å ha like mange baller i lufta som før.

– Den største forskjellen på livet før og etter at jeg fikk barn, er definitivt tid. Jeg er ikke like fleksibel nå som før jeg ble pappa, forteller han.

Etter planen skulle Nicolay og Josephine giftet seg sommeren 2020, men den gangen satte koronaen en stopper for planene. Nå har paret plukket opp tråden, og i juni står endelig bryllupet i Sør-Frankrike.

– Jeg ser veldig fram til bryllupet, smiler Nicolay til Her og Nå.

Denne saken ble første gang publisert 19/05 2022.

Les også