- Nå flytter de sammen igjen

Med hele seks hunder i bagasjen.

PAR: Miley Cyrus og Liam Hemsworth var et av Hollywoods stjernepar. Nå er de sammen igjen. Foto: Bulls
PAR: Miley Cyrus og Liam Hemsworth var et av Hollywoods stjernepar. Nå er de sammen igjen. Foto: Bulls
Publisert

(SIDE2): Det var flere fans som ble skuffet da det forlovede paret Liam Hemsworth og Miley Cyrus bestemte seg for å gå hvert til sitt i 2013.

Sammen igjen

Deretter begynte ryktene å svirre om en gjenforening allerede i april 2015, og deretter igjen i november da Miley hjalp Liam med å adoptere en ny valp.

Rett over nyttår i 2016 kom flere internasjonale aviser med nyheten om at de igjen er forlovet, og selv om paret selv ikke har bekreftet nyheten, har Miley Cyrus blitt fotografert med forlovelsesringen på fingeren flere ganger.

ADOPTERT: Miley Cyrus hjalp Liam med å adoptere denne hunden, senere kalt Dora The Explorer. Foto: Instagram
ADOPTERT: Miley Cyrus hjalp Liam med å adoptere denne hunden, senere kalt Dora The Explorer. Foto: Instagram

Så da er det selvfølgelig bare på sin plass at Miley Cyrus flytter inn hos Liam, og tar med seg alle de fire hundene på slep. Sammen med Liams to egne hunder, har de nå altså seks firbeinte venner å ta vare på, melder Daily Mail.

Det kan imidlertid se ut som om huset til paret vil bli litt av en dyrehage, for i tillegg til de fire hundene, har Miley også en gris ved navn Bubba Sue og to katter ved navn Keke og Lilo.

Et feministikon

I løpet av de siste årene har Miley Cyrus opparbeidet seg et rykte som et feministikon, og har blant annet gjort seg bemerket på bildetjenesten Instagram, for å delta i kampanjen om å frigjøre de kvinnelige brystvortene.

Hun har også gjort selveste Paul McCartney ukomfortabel da hun stilte meg veldig lite klær til et intervju hos Jimmy Kimmel.

Dessuten skapte hun overskrifter da hun stilte naken på coveret til W-Magazine, og ringte tilfeldige mennesker for å strippe for dem på facetime.

Vi er bare glad hun har funnet kjærligheten igjen, og håper på at forlovelsen holder hele veien ut denne gangen!

Denne saken ble første gang publisert 19/01 2016.

Les også