Visste Diddy om Tupac-planer?

Sean «Diddy» Combs raser mot nye påstander i Los Angeles Times.

Publisert

(SIDE2): 30. november 1994 ble California-stjernen Tupac slått med pistol og skutt fem ganger utenfor Quad-studioet på Manhattan. To år senere ble han drept i Las Vegas.

Les også:Tar opp igjen B.I.G-etterforskning
Les også:Død rapper til topps

Både Sean «Diddy» Combs og Notorious B.I.G. skal ha visst at The Games manager Jimmy «Henchmen» Rosemond og 18 år gamle James «Jimmy» Sabatino hadde planlagt å «ta» Tupac.

Det kommer fram i en artikkel i Los Angeles Times skrevet av den kontroversielle journalisten Chuck Philips.

Sean «Diddy» Combs tilbakeviser påstandene.

Bad Boy-sjefen sier til Allhiphop.com at saken er helt latterlig, og at verken han eller Biggie visste om noe som helst angrepsplaner, verken før eller etter Pacs død, skriver stress.no.

Gjeld
Jimmy Sabatino er i følge avisen sønnen til en ansatt av Colombo-familien (angivelig en av de fem største mafiafamiliene i New York) og soner i dag en dom på over ti år for svindel i forbindelse med en Diddy-turné i 1997.

Han mener Diddy skylder ham penger, men Puff vil angivelig ikke betale ettersom politiet ikke utelukker at Sabatino ikke har noe å gjøre med drapet på Notorious B.I.G. samme året.

Diddy sier til Allhiphop at han er sjokkert over at LA Times kan være så uansvarlige at de trykker en så fullstendig usann sak.

Nettstedet hevder avisen planlegger å følge opp med flere artikler i forbindelse med de uoppklarte drapene på Tupac og Biggie.

Stallone
I 2002 skrev Chuck Philips en sak hvor han påstår at Biggie var i Vegas da Tupac Shakur ble drept, og at han betalte Southside Crips-medlemmer 1 million dollar for å få myrde Pac - med sin personlige Glock.

Bigs familie hevder den store rapperen var i New Jersey kvelden Pac ble skutt.

I 2003 fortalte skuespilleren Sylvester Stallone til Variety at han skrev en film om drapene på Tupac og Notorious B.I.G., med seg selv i hovedrollen og registolen.

Filmens arbeidstittel var «Rampart Scandal», og ordet på gatene var at Sly skulle få med Suge Knight. Dessverre ser det ut til at del fjerde delen av «Rambo» og den sjette delen av «Rocky» tok mer tid enn hva 61-åringen antok.

Jamal Woolard, alias Brooklyn-rapperen Gravy, ble plukket ut av Biggies mor til å spille sønnen i neste års «Notorious», som også har med Angela Bassett.

Denne saken ble første gang publisert 18/03 2008.

Les også