Tommy med «ny Pamela»

Drøye Daisy er Tommy Lees nye fangst.

Publisert

(SIDE2): Ganske nøyaktig én dag etter at Pamela Anderson kunne skryte på seg en styrtrik kjæreste fra den kongellige arabiske Abu Dhabi-familien, kan de profesjonelle sladrehankene hos kanalen E! melde at Pams eks, Mötley Crew-rockeren Tommy Lee, har fått seg ny kjæreste og Pamela-lookalike.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

16 år yngre
Den nye flammens navn er Daisy DeLaHoya, hun er 16 år yngre enn Pamela og selv om hun ikke har like stor BH-størrelse har hun i hvert fall større tatoveringer, skriver 730.no .

Daiys meritter er sølvmedalje i den andre sesongen av VH1-realityshowet «Rock Of Love», hvor det 45 år gamle Poison-medlemmet Bret Michaels tester en rekke kvinnelige fans i noen uker, før han kårer en vinner.

Stripper på storskjerm
Den struttende 25-åringen kan også skryte på seg å være en av damene som stripper på storskjerm under Mötley Crews nyeste turné, i segmentet «Tittie Cam».

SE AMATØRVIDEO AV DAISY UNDER EN KONSERT OG EN FREKK «HYLLEST».

Mange Mötley Crew-fans ble for øvrig skuffet da Tommy Lee i fjor var DJ på det eksklusive utestedet Cosmo i Oslo. Den rufsete rockeren spilte kun technomusikk, mens han danset i bar overkropp, noe som ikke matchet hans yngre glansdager.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Denne saken ble første gang publisert 15/08 2008.

Les også