- Michael ble drept

La Toya Jackson mener brorens entourage er skyld i hans død.

Foto: (Scanpix)
Publisert

(SIDE2): Michael Jacksons sørgende storesøster La Toya sier hun føler at popkongen ble «drept» av et kynisk og manipulerende entourage som ikke ønsket hans beste.

- Jeg mener Michael ble drept og har følt det hele tiden. Det er ikke bare en person som står bak, men en hel konspirasjon av mennesker, sier hun gråtkvalt til Mail On Sunday.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

- Verdt mer død enn levende
Politiet i LA har ennå ikke utelukket at Jacko ble utsatt for noe kriminelt, og verden venter i spenning på resultatene fra obduksjonen av liket. La Toya har på sin side fått utført en privat obduksjon av broren, men ønsker ikke å uttale seg om detaljene før politiet avslutter sin etterforskning.

Storesøsteren kan også røpe at hun hadde fryktet noe fryktelig skulle skje i forkant av de planlagte London-konsertene.

- For mindre enn en måned siden sa jeg at jeg fryktet Michael ville dø før London-konsertene, fordi han var omringet av mennesker som ikke ville hans eget beste. Michael var verdt over en milliard dollar og når noen har så mye penger vil det alltid være grådige mennesker rundt deg. Han var verdt mer for dem død enn levende, sier hun.

- Den ensomste personen i verden
La Toya sier hun ønsker å snakke ut om sine tanker rundt brorens død nå for at «sannheten skal komme frem». Hun kan også avsløre at kontakten dem i mellom var minimal den siste tiden.

- Mot slutten var Michael isolert fra familien sin og hadde ingen virkelige venner. Han var den ensomste mannen i verden. Jeg visste noe fryktelig kom til å skje, sier hun.

- Han var en veldig mild, stille og kjærlig person. Folk utnyttet dette og kjempet om å få være nær ham, legger La Toya til.

Denne saken ble første gang publisert 12/07 2009.

Les også