- Madonna bannet og stønnet

Et forrykende Madonna-show lørdag får oppmerksomhet i Storbritannia.

Publisert

(SIDE2): Ifølge Splash News beviste Madonna at hun er like «erotica» nå som noen gang tidligere med sitt forrykende show på Radio One's Big Weekend i Kent i helgen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Dyp utringninger
Etter å ha ankommet med helikopter skal hun ha spunnet rundt på scenen til glede for rundt 30.000 fans som var møtt opp før å se henne og en rekke andre artister på scenen.

Det var imidlertid Madonna som fikk mest oppmerksomhet da hun entret scenen kledt i sort, og etter hvert med en utringning som svært få damer i hennes alder våger å gå for.

Sexfiksert på scenen
På scenen fremførte Madonna seks låter, og hun nyttet også sjansen til å drikke champagne. Det var i det hele tatt lite som tydet på at damen på scenen var 49 år gammel og mor til tre.

I tillegg til den dype utringningen skal hun ha laget lyder som de fremmøtte i høyeste grad assosierte med sex da hun fremførte klassikeren «Music» fra 2000. Under fremførelsen av «Hung Up» dro hun frem gitaren, og benyttet også sjansen til å gneke seg mot et prosjektorbilde av Justin Timberlake.

God gammel årgang
Siden hun kysset Britney Spears på munnen i 2003 har det vært noe lengre mellom de mest utagerende episodene for Madonna.

Men i pinsehelgen tok hun den helt ut ifølge Splash News. Madonna skal også ha dratt frem flere takter fra sine yngre dager som rebell og benyttet noe av tiden på scenen til å banne og vise publikum BH-en sin.

I forkant av Showet fortalte Madonna at over 70 personer hadde jobbet med showet som varte i 35 minutter.

Denne saken ble første gang publisert 12/05 2008.

Les også