Idol-Gaute debuterer i kveld

I kveldens episode er Gaute Ormåsen på plass i «Hotel Cæsar».

Publisert

(SIDE2): Siden annenplassen i Idol i 2003 har Gaute Ormåsen rukket å gi ut to plater, og nå får han altså sin skuespillerdebut som Marius, bartenderen som vil bli musiker.

Marius havner selvfølgelig rett i intrigenes sentrum det øyeblikk han setter foten innenfor hotelldøren. Han er innkalt til jobbintervju for den nye stillingen som bartender da han møter Vilde i resepsjonen. Storm er ansvarlig for å intervjue kandidatene, og blir øyeblikkelig fiendtlig innstilt til nykommeren da han ser Vilde stå og stormflørte med den unge musikeren.

Ålreit kar
Etter hvert blir Marius også involvert i skilsmisse oppgjøret mellom Jens August og Julie, på en rimelig snuskete måte.

- Min rollefigur har ingen onde hensikter, bedyrer Ormåsen. – Han er en sympatisk, ålreit kar som blir litt innblandet i andres spill, men egentlig har han bare lyst på platekontrakt.

Les mer:Utroskap, bedrag og skilsmisser

Hovedpersonen selv både gleder seg og gruer seg til å se kveldens episode.

- Det blir litt sånn «vær så god hele Norge, her er min første dag på jobben», ler den nybakte skuespilleren.

Proffe skuespillere
Selv om det fortsatt er musikken som er hovedfokuset til Ormåsen, syntes han at en rolle i Norges mest populære såpeserie noensinne, var noe han ikke kunne si nei til.

- Musikeren Marius er jo en rolle som passer meg bra. Jeg får spille min egen musikk, og samtidig prøve noe nytt. Det er først nå jeg skjønner hvor profesjonelle Cæsar-skuespillerne er. Alt går så utrolig kjapt når man skal spille inn en episode per dag, forteller Ormåsen som ikke selv fulgte med på Hotel Cæsar før han fikk jobben.

- jeg har jo sett programmet før, og jeg synes det er et flott program. Det er veldig folkelig, og jeg synger jo på norsk, så jeg passer liksom profilen.

Se klipp fra kveldens episode:

208305

Hotell Cæsar ser du på TV 2 hver ukedag klokken 19,30.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Denne saken ble første gang publisert 24/01 2008.

Les også