Hiphop-sønn trosser presidentpappaen

Den franske presidentens sønn samarbeider med Sarkozy-hatende rapper.

Publisert

(SIDE2 ) Pierre Sarkozy, sønnen til Frankrikes president Nicolas Sarkozy, følger ikke akkurat farens fotspor.

Pierre (23) har teamet opp med en av Paris-gettoens hardhauser og presidenthater «Poison», og skrevet en sang til hans neste plate, melder Times.

Foto: (STELLA PICTURES)

Hardt ut mot rappere
President Sarkozy og rappere er ikke kjent for å være på godfot. Han har tidligere startet rettslige tiltak mot flere rappere fordi de har hånet politiet, og det spørs om han er særlig fornøyd med sønnens valg av samarbeidspartner.

Det har lenge gått rykter om sønnens involvering i rapmiljøet, men etter at «Poison» ble intervjuet av radiostasjonen «Generation 88.2», ser de ut til å ha blitt bekreftet.

Gjør det bra
- Jeg har kjent ham i fem år og møtte han på en fest. Jeg visste ikke fra starten at han var sønn av «Sarko», og da jeg hørte det ble jeg satt ut. Jeg ringte Pierre og han sa; «Poison, jeg ville ikke fortelle deg det, for da ville du ikke ha hengt med meg», forteller han.

Om sønnens mektige far har «Poison» følgende å si: - Jeg er ikke en Sarkozy-tilhenger og jeg driter i det. Pierre leverte meg musikk, og han gjør det bra.

Har vokabularet inne
Pierre har som rappere flest et mer hiphop klingende navn, og han går under navnet «Mosey». På MySpace siden hans er det ikke tvil om at Pierre har rappe-vokabularet inne.

«Hey, I'm Mosey, a young Parisian producer, with my crew: Da Crime Chantilly we produced hip hop, soul and rnb beatz».

BESØK MYSPACE SIDEN HER

Det er uklart om Nicolas Sarkozy vet om sønnens samarbeid, men at han er særlig tifreds med det er heller tvilsomt.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Denne saken ble første gang publisert 08/01 2008.

Les også