130.000 nordmenn på Mamma Mia!

Publikum strømmer fortsatt til ABBA-musikalen.

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)
Publisert

(SIDE 2): Gjest nummer 100.000 er ventet i løpet av juni, og når julebordsesongen er over har minst 130.000 mennesker sett MAMMA MIA! på Folketeatret i Oslo, melder presseansvarlig Anne Berentsen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

-Dette har vært en strålende sesong, sier hovedrolleinnehaver Heidi Gjermundsen Broch i en pressemelding.

Julebordssalget i gang
- Å stå på scenen i MAMMA MIA! er en stor opptur hver eneste kveld! Det skal bli godt for kropp og stemme med en liten pause nå, men vi gleder oss til nye oppturer til høsten, forteller Gjermundsen Broch som sammen med resten av skuespillerne har begeistret publikum med ABBA-låter siden premieren på Folketeatret i Oslo 19. mars.

Ensemblet tar ferie etter siste forestilling 27. Juni, men står på scenen igjen fra 14. august. Julebordssalget er allerede i gang.

- Vi selger nå billetter til 31. oktober, men har allerede tatt imot flere store bestillinger for julebord i november og desember, sier produsent Maria Mediaas.

Historien
Gjennom 22 klassiske ABBA-låter fortelles historien om Donna, en 40-årig alenemor, som snart skal gifte bort datteren Sofie.

Sofie, som ikke vet hvem som er pappaen hennes, leser mammaens dagbok og forstår at det finnes tre mulige fedre. I all hemmelighet inviterer hun dem til sitt bryllup på den lille greske øya hvor de bor. En av dem er hennes pappa, men hvem?

Les mer om MAMMA MIA! på www.mammamiathemusical.no .

Denne saken ble første gang publisert 06/06 2009.

Les også