vi menn poker

Morten Klein nummer sju

Kom til dag 2 av Super High Roller som short, endte dagen som desidert størst. På finalebordet gikk det trått og han endte som nr 7.

Sist oppdatert

Morten Klein ble til slutt sju i Super High Roller-turneringen. Endre Sagstuen ble 12 og Annette Obrestad 74 i Estrellas Main.

Fra gårsdagen:

Med 50K juro buyin sier det seg selv at nivået er relativt høyt i Super High Roller-turneringen, og spillere som "Timex" og Daniel Negreanu har kjøpt seg inn henholdsvis tre og to ganger, uten at det hjalp nevneverdig. For mannen det handler om i dag heter Morten Klein. Han kom til gårsdagen som shortest av de 50 gjenlevende fra dag1, hadde halvannen time søvn siden dagen før og leverte helt greit i baren gjennom hele dagen. Og på pokerbordet var han helt sjef. Fra middagspause og ut styrte han alt. Han fikk både en og to advarsler om å roe seg ned, men underholdt bordet sitt og utover natta snakket vi med flere av de gjenværende spillerne som var full av lovord om nordmannen. "Great player, all good fun" var gjengangeren. Morten selv hadde følgende å si:

- Æ træng itj kort. De kaster seg uansett.

I dag er det finalebord, ni spillere igjen og vinneren tar med seg 1 mill. Euros. Morten betaler festen i kveld med andre ord.

Estrellas spiller ned til finalebordet i dag, Annette Obrestad og Endre Sagstuen er fortsatt godt med i den. Annette har 574000 chips og ligger omtrent på 34. plass, mens Endre har 397000 og er ca 52. 111 spillere gjenstår i den turneringen

Denne saken ble første gang publisert 01/05 2014, og sist oppdatert 01/05 2020.

Les også