Men er det ikke...?
Han som holder den er Jackie Chan.

(SIDE3): Eksportutvalget for fisk fikk drahjelp av en verdensstjerne når restauranten Nobu åpnet i Beijing torsdag.
Åpningen ble promotert av Jackie Chan (57) sammen med kokken Nobu Matsuhisa. På gjestelisten sto en rekke kjendiser, og på menyen et variert utvalg av norsk sjømat, melder nettsidene til den norske ambassaden i Kina.
Chan hadde bursdag torsdag, og valgte altså å promoter norsk laks på dagen.
- Norge leverer en overflod av god laks. Den er uten radioaktiv stråling, så ingen trenger å være bekymret. Takk Norge for alle disse gode produktene og spesielt til den norske ambassadøren for at han deltar, skal Chan ha sagt i sin takketale.
Nobu-restauranten i Beijing er den 27. i rekken, og den ledes av den norske kokken Øyvind Næsheim. Han har tidligere ledet Nobu Hong Kong. Mellom 400 og 500 gjester deltok på åpningen.
Chan er en av de mest gjenkjennbare navnene innenfor Kung fu og actionfilmer over hele verden som er kjent for sin akrobatiske kampstil, komiske opptrinn og bruk av improviserte våpen. Han har vært med i over 100 filmer og er en av de mest gjenkjennbare kinesiske og asiatiske filmstjerner i verden. Han startet som stuntmann i Bruce Lee-filmer men ble snart en stjerne selv. Han har også forsøkt seg som popstjerne på 1980-tallet, uten at det var noen stor suksess.
Han er også kjent for å gjøre mange av stuntene sine selv. Om du ikke er så opptatt av Norsk laks kan du ta en titt på hans 10 mest imponerende stunts under.