Underholdning

Meadow Rain Walker hyller pappa Paul Walker på Instagram

Slik ser datteren til «The Fast and the Furious»-stjernen ut nå.

DEN GANG DA: Meadow Rain Walker sammen med pappa Paul Walker. Skuespilleren omkom i en bilulykke i 2013, men datteren holder budskapet hans i live gjennom stiftelsen hun driver i hans navn.
DEN GANG DA: Meadow Rain Walker sammen med pappa Paul Walker. Skuespilleren omkom i en bilulykke i 2013, men datteren holder budskapet hans i live gjennom stiftelsen hun driver i hans navn. Foto: Skjermdump / Instagram
Sist oppdatert

Forrige uke ville den avdøde skuespilleren Paul Walker fylt 46 år. I den forbindelse valgte datteren hans, Meadow Rain Walker (20) å hylle sin avdøde far på Instgram.

«Gratulerer med dagen til den mest elskverdige sjelen jeg noensinne vil kjenne» skriver hun til et bilde av de to fra gamledager.

Tragiske omstendigheter

30. november 2013 omkom «Fast and the Furious»-stjernen i en bilulykke i Santa Clarita i Los Angeles.

Han satt på med vennen Roger Rodas, som skal ha mistet kontrollen over bilen kjørte rett inn i et tre. Kjøretøyet de satt i, en Porsche, tok senere fyr. Ifølge obduksjonsrapporten skal det ha vært brannen som tok livet av Paul Walker, mens Rodas døde momentant.

I etterkant av dødsfallet gikk den da 18 år gamle Meadow til sak mot bilprodusenten. I søksmålet ble det hevdet at Paul Walker ville vært i live om det hadde vært bedre sikkerhetsutstyr installert i bilen. I oktober 2017 ble partene i saken enige, og det ble utbetalt en erstatning på ukjent beløp, skrev People den gang.

Det var KK.no som omtalte bildene først.

Flyttet til Los Angeles for å bo med faren

Meadow Rain var bare 14 år gammel da faren omkom. Ifølge People trivdes Paul Walker godt i farsrollen.

- Han elsket å være pappa. Han var så stolt av henne, har broren Cody Walker uttalt til magasinet.

Et år før sin farens død, flyttet Meadow til California for å bo med faren på fulltid. Inntil da hadde hun bodd mesteparten av livet på Hawaii med moren sin. I løpet av året skal de to ha utviklet et svært nært bånd.

Nå jobber hun som modell, i tillegg til å være aktiv i stiftelsen Paul Walker Foundation.

Stiftelsen har som formål å bidra til å beskytte hav- og viltliv, og deler blant annet ut stipender og støtte til studenter og forskere som velger å ta utdanning innenfor marinbiologi eller forsker på forbedringer på feltet - i Paul Walkers ånd.

Naturlig nok har Meadow forandret seg i løpet av årene, og her er noen glimt fra kontoen hennes, som viser hvordan hun ser ut i dag:

Denne saken ble første gang publisert 16/09 2019, og sist oppdatert 16/09 2019.

Les også