Matthew Perry dropper «Friends»-gjenforeningen

Er i London.

FRIENDS-GJENFORENINGEN vil foregå uten Matthew Perry.
FRIENDS-GJENFORENINGEN vil foregå uten Matthew Perry.
Publisert

(SIDE2): Onsdag ble det kjent at skuespillerne fra Friends skal gjenforenes for en to timer lang spesial, til ære for regissør James Burrows.

I London

Rachel, Phoebe, Monica, Chandler, Ross og Joey skal samles igjen, 10 år etter at siste episode av den populære serien ble sendt – og programmet sendes 21. februar på NBC. Men nå viser det seg at Chandler, spilt at Matthew Perry, ikke skal være med likevel.

Perry kan ikke delta, ettersom han er i London for å medvirke i et teaterstykke, ifølge E! Online.

Matthew Perry uttaler selv under innspillingen av The Graham Norton Show, at gjenforeningen nok ikke blir det som alle håper på.

- Det blir ikke den gjenforeningen alle håper på - de skal hylle Jim Burrows, som var regissøren av Friends. De andre fem skal delta på denne spesialen, og jeg skal introdusere dem fra London, sier han til Norton ifølge Metro.

- Jeg medvirker i et teaterstykke her, så jeg kan ikke delta, sier han.

Foto: Getty Images

Logistikk

Robert Greenblatt, ved NBC, hadde også tidligere uttalt at det ikke var sikkert at alle hadde mulighet til å være med.

- Vi håper å få samlet alle seks, men det er ikke sikkert det er logistisk mulig, sa han.

Vi i Side2 elsker Friends, eller «Venner for livet», som det heter på norsk. Nylig har vi skrevet om hittil ukjente tabber, scener som ikke kom med på TV og hvorfor serien endte som den gjorde.

I tillegg har noen regnet seg frem til hvor mange de ulike skuespillerne hadde sex med.

Serien hadde premiere i 1994, og vi lo oss gjennom totalt 236 episoder. Men hvilke øyeblikk husker vi best? Vi har lagd en topp 20-liste.

(function () { var opst = document.createElement('script'); var os_host = document.location.protocol == "https:" ? "https:" : "http:"; opst.type = 'text/javascript'; opst.async = true; opst.src = os_host + '//' + 'www.opinionstage.com/polls/2323962/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(opst); }());

Denne saken ble første gang publisert 15/01 2016.

Les også