Marion Ravn gleder seg til pandemifri «Maskorama»

Travel Marion Ravn: – Det har skjedd veldig mye i det siste

To år med pandemirestriksjoner begrenset kontakten mellom trioen i «Maskorama»-panelet. Nå ser Marion Ravn frem til å bli enda bedre kjent med kollegene Jan Thomas og Nicolay. 

<b>MARION RAVN:</b> Her og Nå møtte Marion Ravn under premieren til «Truls à la Hellstrøms Bistro» i høst.
MARION RAVN: Her og Nå møtte Marion Ravn under premieren til «Truls à la Hellstrøms Bistro» i høst. Foto: Svein Brimi
Sist oppdatert

Artisten Marion Ravn (38) har hatt en travel timeplan den siste tiden.

Denne høsten har hun hatt en gjesteopptreden i TV 2-serien «Truls à la Hellstrøms Bistro», der hun bisto som servitør i radarparets pop-up restaurant.

Marion har også vært å finne på scenen i musikalen «Chess» på Folketeateret i rollen som Svetlana.

I tillegg har hun vært i full gang med å spille inn en ny plate, som skal komme til neste år.

Les også: 10 ting du ikke visste om «Maskorama»

Sesong 3 av «Maskorama»

Om kort tid er Marion igjen klar for å innta detektivpanelet i braksuksessen «Maskorama» på NRK.

«Maskorama» har premiere på NRK lørdag 15. oktober kl. 20.00.

Allerede 5 uker senere avsløres vinneren i finalen 19. november.

Du kan også se programmet på NRK TV.

Se mer

– Det har skjedd veldig mye i det siste, og det er veldig deilig. Jeg liker å sjonglere flere ting, forteller Marion til Her og Nå.

– Jeg gleder meg enormt til «Maskorama». Det blir gøy å komme i gang igjen, og ikke minst å treffe de andre i panelet. Jeg er også spent på å se hvem de har klart å få med seg – hvem er det som skjuler seg bak maskene? fortsetter hun.

<b>DETEKTIVPANELET:</b> Jan Thomas, Marion Ravn og Nicolay Ramm har måttet holde avstand i to år. Nå håper Marion hun kan begynne å møte dem også utenfor studio.
DETEKTIVPANELET: Jan Thomas, Marion Ravn og Nicolay Ramm har måttet holde avstand i to år. Nå håper Marion hun kan begynne å møte dem også utenfor studio. Foto: NRK

Sammen med Jan Thomas (55) og Nicolay Ramm (33) har Ravn vært fast inventar i NRKs Gullrekke i to år. Artisten avslører at hun ikke kjente guttene før de inntok «Maskorama».

– Vi hadde kjempegod kjemi fra første stund. Dessverre var vi i en pandemi i to år, og da har vi jo ikke hatt lov til å se hverandre så mye. Det blir derfor deilig å kunne gå inn i «Maskorama» uten restriksjoner. Nå kan vi ta en øl etter sending og bli enda bedre kjent, sier den positive sangfuglen.

Les også: (+) Countryartisten Claudia Scott (64) har ikke snakket offentlig om dette før nå: – Jeg er privat som person, men det er ingen hemmelighet

Popduoen M2M

Født: 25. mai 1984

Alder: 38 år

Yrke: Artist

Høyde: 1,7 m

Fra: Lørenskog

Tidligere ektefelle: Andreas Yngre Wiig.

Se mer

Marion har hatt stor suksess i underholdningsbransjen siden tidlig i tenårene.

Sammen med Marit Larsen var Lørenskog-jenta den ene halvdelen av M2M. Hun nøt internasjonal berømmelse og solgte over 12 millioner plater og singler. De to jentene turnerte over hele verden sammen.

Fire år senere bestemte plateselskapet seg for plutselig å droppe duoen, og valgte kun å satse på Marion videre fremover. I mediene ble hun fremstilt som hun som dolket venninnen sin i ryggen.

– Det var veldig vanskelig at folk tenkte sånn om meg, innrømmet Marion i et intervju med KK.

Etter Ravn deltok i programmet «Hver gang vi møtes», snakket hun åpent om situasjonen som endret folks inntrykk av henne.

– Programmet betydde enormt mye for meg, og jeg fikk endelig vist hvem jeg er. Men det er jo typisk at to kvinner skal settes opp mot hverandre. Den ene blir bitch. Det er veldig klisjé. Det hadde aldri skjedd med en mannlig duo, sa hun til magasinet.

Les også: Jarle Bernhoft åpner opp: – Vi måtte ta en ordentlig prat om det å få flere barn

<b>HEKTISK HØST:</b> Marion har spilt på festivaler i hele sommer. Nå venter høstens «Chess»- forestillinger og innspilling av ny musikk. Dette bildet er fra Fredrikstad i 2019.
HEKTISK HØST: Marion har spilt på festivaler i hele sommer. Nå venter høstens «Chess»- forestillinger og innspilling av ny musikk. Dette bildet er fra Fredrikstad i 2019. Foto: Gonzales Photo - Per-Otto Oppi

Soloartisten «Marion Ravn»

Senere slo hun gjennom som soloartist, og flyttet til New York som 20-åring da hun innså at man må være i nærheten for å jobbe i bransjen.

– Atlantic har jo sitt hovedkontor der. Men det er greit det, altså. Å skulle bo i New York, mener jeg, sa hun i et intervju med Aftenposten i 2002.

I dag bor Marion i Oslo og har til sammen gitt ut seks album. Ravn har i tillegg vært å se som dommer i programmene «Idol», «X Factor» og «Stjernekamp».

<b>ALLSANG PÅ GRENSEN:</b> Marion Ravn på Allsang på grensen i 2013 sammen med Carola Häggkvist og Kurt Nilsen. Hun deltok også i programmet i 2021 og 2022.
ALLSANG PÅ GRENSEN: Marion Ravn på Allsang på grensen i 2013 sammen med Carola Häggkvist og Kurt Nilsen. Hun deltok også i programmet i 2021 og 2022. Foto: Morten Bendiksen

Da programmet «Maskorama» ble lansert i november 2020, ble Ravn en del av detektivpanelet. Hun tok det imidlertid ikke for gitt at «Maskorama» skulle slå så godt an i de tusen hjem.

– Det er veldig gøy når det blir en så stor suksess. Spesielt når det er et så «crazy», rart show. Så jeg er glad for at folk liker det så godt, sier hun.

– Kunne du selv vært deltager?

– Ja, det kunne jeg. Men nå ble det sånn at jeg sitter i panelet i stedet. Og det er veldig gøy for da kan jeg være med hvert år!

Les også: (+) Gunhild Dahlberg: – Jeg gråt og tenkte: «Nå er det slutt.» Han dro, og jeg følte meg lurt

Skilte seg i 2015

Når det kommer til kjærligheten har Marion vært svært hemmelighetsfull etter skilsmissen med snowboardkjører Andreas Ygre Wiig (41) i 2015.

– Rett etter bruddet var det utfordrende og kaotisk, og jeg sto på bar bakke. Vi bodde i hans hus, alt jeg eide var et piano, og det var det. Men jeg har sakte, men sikkert bygd opp mitt eget liv igjen. Og jeg har kjøpt en leilighet på «Løkka» som jeg elsker, forteller hun blant annet til Dagbladet.

<b>SKILT:</b> Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig giftet seg i Nøtterøy kirke 2013, men skilte seg i 2015. Paret var kjærester i flere år før de giftet seg.
SKILT: Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig giftet seg i Nøtterøy kirke 2013, men skilte seg i 2015. Paret var kjærester i flere år før de giftet seg. Foto: Morten Bendiksen

To år etter bruddet avslørte hun at hun hadde fått seg ny samboer, men som ønsket å bli skjermet for offentligheten.

– Vi har det veldig bra sammen. Han tilhører ikke underholdningsbransjen. Ikke idrettsbransjen heller, for øvrig. Han er ikke et kjent navn, og vil heller ikke ha det, sa Ravn i et intervju med Dagbladet.

I 2020 avslørte hun til Dagbladet Magasinet at det var slutt mellom henne og samboeren.

– Brudd er aldri moro. Man føler seg lett både mislykket og flau fordi man liksom ikke fikk det til. Som om man ga opp uten å ha prøvd hardt nok, sa hun åpenhjertig til Se og Hør.

Siden den gang har artisten holdt kortene tett til brystet, og liker ikke å snakke om privatlivet sitt offentlig.

– Jeg må bare si unnskyld til leserne for at jeg er så tilbake­holden. Jeg elsker jo å lese om sånt selv! Men jeg håper at de har forståelse for det, sånn at jeg skal slippe å dele nedturer også, sa hun til KK.

<b>NY PLATE:</b> Det er planlagt at Marion skal gi ut ny plate til neste år, som blir hennes syvende album!
NY PLATE: Det er planlagt at Marion skal gi ut ny plate til neste år, som blir hennes syvende album! Foto: Svein Brimi

Sesong 3 av «Maskorama» har premiere på NRK lørdag 15. oktober kl. 20.00. Du kan også se programmet på NRK TV.

Denne saken ble første gang publisert 11/10 2022, og sist oppdatert 11/10 2022.

Les også