«Maskorama» 2023

Her er «Maskorama»-detektivene

Marion Ravn er tilbake som detektiv og får selskap av Robert Stoltenberg og Tete Lidbom når panelet skal prøve finne ut av hvem som gjemmer seg bak de flotte maskene.

<b>NYTT DETEKTIVPANEL:</b> Tete Lidbom, Marion Ravn og Robert Stoltenberg skal prøve å finne ut hvem som gjemmer seg bak maskene i år. Silje Nordnes er nok en gang programleder.
NYTT DETEKTIVPANEL: Tete Lidbom, Marion Ravn og Robert Stoltenberg skal prøve å finne ut hvem som gjemmer seg bak maskene i år. Silje Nordnes er nok en gang programleder. Foto: NRK
Sist oppdatert

Lørdag 11. november er det premiere på den fjerde sesongen av «Maskorama».

Komiker og skuespiller Robert Stoltenberg (58) og P3-programleder Tete Lidbom (37) er nye i detektivpanelet, mens seerne får gjensyn med artisten Marion Ravn (39) og programleder Silje Nordnes (38).

– «Maskorama» er favoritthobbyen min. Jeg er helt avhengig og kunne aldri gitt slipp på denne jobben. Og nå er jeg igjen detektiven som har flest riktige så langt!

– Jeg gleder meg veldig til å tilbringe lørdagene fremover med Robert og Tete, sier Marion i en pressemelding fra NRK.

Les også: Slik blir TV-høsten 2023 på NRK

Årets detektivpanel

Debutantene Robert og Tete tror begge de har ganske god oversikt over kjente nordmenn, og de ser frem til å tilbringe lørdagene med å tolke symboler og ledetråder for å finne ut hvem som skjuler seg bak maskene.

– Dette gleder jeg meg skikkelig til. Jeg tror faktisk at det bor en liten Lilli Bendriss i meg, så jeg skal bruke mine overnaturlige evner til å finne ut av hvem som er bak maskene.

– Tenk at jeg får lov til å sitte i panelet i et av de mest sette underholdningsprogrammene i Norge, sier Robert i pressemeldingen fra NRK.

<b>BYTTET UT:</b> Fjorårets detektivpanel besto av Jan Thomas, Nicolay Ramm og Marion Ravn. Nå er to av de byttet ut med Robert Stoltenberg og Tete Lidbom.
BYTTET UT: Fjorårets detektivpanel besto av Jan Thomas, Nicolay Ramm og Marion Ravn. Nå er to av de byttet ut med Robert Stoltenberg og Tete Lidbom. Foto: NRK

Tete sier i pressemeldingen at han har planer om å gå knallhardt ut på gjettingen

– Jeg var helt i ekstase da jeg ble spurt, for jeg synes helt oppriktig at dette er en drømmejobb. Hvis jeg bommer skikkelig, så får jeg heller komme med et nytt skudd og satse på at det blir treff. En klassisk fotballstil. Jeg vil tro at jeg er jokeren i panelet, sier Tete Lidbom.

Les også: Avslører: Slik var det egentlig å delta i Maskorama

Når starter «Maskorama»?

«Maskorama» har premiere lørdag 11. november. Du kan se programmet direkte på NRK 1 eller her på NRK TV.

Når er finalen i «Maskorama»?

I år sender «Maskorama» til sammen seks sendinger, som vil si at finalen blir lørdag 16. desember.

<b>ZOMBIE-SEIER: </b>I den tredje sesongen av «Maskorama» var det Bilal Saab som stakk av med seieren, og hele dommerpanelet gjettet rett.
ZOMBIE-SEIER: I den tredje sesongen av «Maskorama» var det Bilal Saab som stakk av med seieren, og hele dommerpanelet gjettet rett. Foto: NRK

Denne saken ble første gang publisert 19/10 2023, og sist oppdatert 20/10 2023.

Les også