Madonna får kritikk for dette bildet av sønnen (13)

Poserer med en flaske Gin.

Foto: (Instagram)
Publisert

Søndag la Madonna ut et bilde på Instagram av sønnen Rocco Ritchie sammen med to kompiser på en fest. Alle tre poserer stolt med hver sin flaske sprit.

- Festen har nettopp begynt. Kom med det! 2014, skrev popmammaen ved siden av bildet.

Nå får Madonna kritikk for å være en dårlig mor. Grunnen? Sønnen Rocco er bare 13 år, og selv om familien er på ferie i Sveits, der aldersgrensen for å drikke alkohol er 16, så er altså Rocco likevel for ung.

Les også:Madonna tjente mest

Madonna har snaut én million følgere på Instagram, og mange av dem har latt seg provosere av bildet av de unge festdeltakerne. Det tok ikke lang tid før dette betimelige spørsmålet kom i kommentarfeltet:

- Er de gamle nok til å drikke?

- Ikke kult! Er det noen som tror at 13 åringen deres er gammel nok og moden nok til å feire med alkohol og vise det til hele verden? spør en annen Instagram-bruker.

Reaksjonene var så mange at Madonna så seg nødt til å svare på kritikken.

- Det var ingen som drakk. Vi hadde det bare litt gøy. Ro dere ned og skaff dere en sans for humor, skrev hun på Instagram sammen med et nytt bilde av gutta, denne gang uten alkohol.

Dette er ikke første gang at Rocco kommer i søkelyset på grunn av mistanke om alkoholbruk. På nyttårsaften la han ut et bilde på sin egen Instagram-profil der han holder et halvfullt champagneglass.

Denne saken ble første gang publisert 06/01 2014.

Les også