Lokker menn med halvnakne bartendere

Nå forbyr kvinner sine menn å besøke stedet.

Foto: (Youtube)
Publisert

(SIDE2:) Laura Maggi fant ut hvordan hun skulle trekke flere kunder.

Følg Side2 på Facebook – klikk her!

Lettkledd
Laura Maggi eier og driver kafeen «Le Cafe» i den italienske byen Bagnolo. Etter åtte år som kafeeier opplever hun nå større suksess enn noensinne. Ikke nødvendigvis fordi kvaliteten på kaffen eller drinkene har blitt bedre, men fordi Laura har funnet nye arbeidsantrekk.

Eieren stiller nemlig opp i svært så avslørende antrekk når hun står bak disken og skal servere halvlitere eller espresso til sine kunder. Dette har ført til at hundrevis av mannlige kunder strømmer til kafeen både dag og natt skriver Daily Mail.

Sinte koner
Kvinnene i den norditalienske byen reagerer derimot med sinne. Flere av damene forbyr nå sine menn å besøke kafeen, og i et TV-intervju sier en lokal kvinne følgende:

– Damene her er ikke veldig glad. Denne byen er rolig og respektabel. Nå er vi blitt kjendiser på grunn av denne bartenderen med utfordrende antrekk. Nå har vi klaget til kommunen.

Ordfører i byen, Christina Almici, bekrefter dette og sier det har vært enorm trafikk inn til byen siden nyheten om Laura spredde seg.

– Vi har hatt tilfeller av parkeringstrøbbel og noen episoder med småkrangling. Men vi kan ikke stoppe folk fra å gå til baren hennes. Personlig ser jeg ikke noe problem med hvordan hun ser ut eller kler seg. Det er mennene som reiser dit som er problemet, har den kvinnelige ordføreren uttalt.

Samtidig la hun til at hennes mann ikke har lov til å gå der.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Er bare moro
Eieren selv bryr seg lite om kritikken. 34-åringen sier at det ikke er hennes problem at andre kvinner blir opprørte.

– Det er bare litt harmløs moro. Jeg liker å kle meg i en attraktiv måte og jeg liker å ha det gøy, sa Laura på et italiensk TV-show.

Bartenderen forteller at mange av de mannlige kundene kjører flere titalls mil for å besøke hennes kafe, og hun har fått mer enn femtusen nye venner på Facebook siden nyheten spredde seg.

Denne saken ble første gang publisert 25/02 2012.

Les også