Lohans eks arrestert

Samantha Ronson med frekk posering på arrestasjonsfoto.

Foto: SBSD/Splash News (SBSD/Splash News)
Publisert

(SIDE2:) «Mug shot» av kjendiser slippes som regel til ulike byråer. De fleste kjendisene ser rett inn i kamera med et noe ydmykt og alvorlig blikk, men Samantha Ronson valgte et skjevt og lurt smil da hun ble arrestert.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

DJ-en er skuespiller Lindsay Lohans tidligere kjæreste. De ble sammen i 2008, men gikk hver til sitt i 2009. Forholdet deres var til tider turbulent, og de gjorde det slutt og ble sammen igjen opptil flere ganger.

Mens Lohan angivelig har begynt et roligere liv etter å ha sonet dommen for blant annet smykketyveri, ser Ronson ut til å leve ut partylivet fremdeles.

- Imøtekommende
Mandag morgen ble hun arrestert utenfor Baker, California for å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Hun kjørte hjem fra Las Vegas da politiet stoppet henne fordi hun hadde høy hastighet. Det ble utført en balansetest for å sjekke om hun var edru, og den skal ikke ha gått bra. Deretter nektet hun å blåse for promilletest. Ronson innrømmet å ha drukket alkohol kvelden før, eller tidlig samme morgen. Ifølge politiet var hun høflig og imøtekommende.

Politiet arresterte henne likevel på stedet, skriver SplashNews. DJ-en ble løslatt samme dag.

Denne saken ble første gang publisert 03/08 2011.

Les også