Kylie Jenner flasher svindyr bæresele på Instagram

Når du er super-gucci og har så mye 💰💰💰 at du ikke vet hva du skal bruke dem på.

Foto: Skjermdump / Instagram
Publisert

Realitystjerne, makeupgründer, fashionista og mamma Kylie Jenner (20) vet å bruke penger på datteren sin Stormi Webster. 

I anledning at den lille familien skulle i bursdagsselskap til Kylies nieser North West og Penelope Disick, postet den unge trendsetteren et bilde av seg selv og datteren på Instagram. 

På bildet holder hun den fire måneder gamle datteren i en bæresele fra Gucci. 

Ifølge Cosmopolitan er bæreselen alene verdt 625 dollar - eller respektable 5000 norske kroner (eller en fullstendig ok tur til Syden, hvis du foretrekker å regne sånn på det). Vi trenger vel nesten ikke nevne at bæreselen nå ser ut til å være utsolgt over alt.

Les også: Så stor er formuen til Kim Kardashian

«Gratulerer med dagen North & P <3» skriver den styrtrike unge mammaen til bildet. 

Det er ikke første gangen Kylie Jenner viser frem designproduktene hun har kjøpt til datteren på Instagram. For en drøy måned siden postet hun dette bildet, hvor hun er på trilletur med en barnevogn fra motehuset Fendi: 

Foto: Skjermdump / Instagram

Barnevognen har mest sannsynlig ikke vært tilgjengelig for salg på nett, men en lignende Fendi-barnevogn selges på nettet for omkring 10.000 norske kroner.

Kylie Jenner har gjort stor suksess de siste par årene med sine lipkits, som nå har blitt utvidet til hele sminkekolleksjoner.

Ifølge Time hadde makeupmerket hennes, Kylie Cosmetics, en inntjening på svimlende 386 millioner dollar i 2017 - noe som tilsvarer 3,1 milliarder norske kroner. Med den årsinntekten, er det kanskje ikke så rart at hun velger å bruke penger på den nyankomne datteren. 

Denne saken ble første gang publisert 04/06 2018.

Les også