Sjarmerte i matchende antrekk i Liverpool

Slik hedret Kate prinsesse Diana

Prinsesse Kate og prins William virket ikke det minste påvirket av beskyldningene fra prins Harry da de gjennomførte sin første offisielle oppgave etter prins Harrys bokbombe. I stedet var paret i toppform.

<b>WILLIAM OG KATE:</b> Prins William og prinsesse Kate var i toppform under sitt besøk på Royal Liverpool University Hospital.
WILLIAM OG KATE: Prins William og prinsesse Kate var i toppform under sitt besøk på Royal Liverpool University Hospital. Foto: Karwai Tang/WireImage
Sist oppdatert

Det var de reneste Beatles-tilstander da prinsesse Kate (41) og prins William (40) besøkte den legendariske popgruppens hjemby.

Både barn og voksne presset seg frem i folkemengden for å få et glimt av prinsessen og prinsen av Wales, og noen var til og med så heldige at de fikk hilse på eller tatt en «selfie» med Storbritannias neste dronning og konge.

Les også: Harry vil avsløre alt

Besøk i Liverpool

Kate og William var strålende opplagt, og tok seg god tid både til de som de tilfeldigvis møtte på gaten og de som de besøkte på Royal Liverpool University Hospital.

<b>      «SELFIE»: </b>En blid og opplagt prinsesse Kate stilte opp med så mange bilder som hun rakk.
«SELFIE»: En blid og opplagt prinsesse Kate stilte opp med så mange bilder som hun rakk. Foto: Bruce Adams-WPA Pool/Getty Images

De var avslappet og muntre, og virket både glade og komfortable i matchende antrekk.

Kate hadde på seg en Holland Cooper dobbeltspent trenchcoat laget av merino lammeull. Hun bar den varme frakken sin også da hun plantet et tre til minne om avdøde dronning Elizabeth i Westminster i desember.

<b>LIVERPOOL:</b> Prinsen og prinsessen av Wales fikk en varm mottagelse på sykehuset i Liverpool.
LIVERPOOL: Prinsen og prinsessen av Wales fikk en varm mottagelse på sykehuset i Liverpool. Foto: Bruce Adams-WPA Pool/Getty Images

Innenfor trenchcoaten hadde hun en Ceffin Eva ribbestrikket maxi-kjole i ull med utsvinget skjørt og hals. Daily Mail roser prinsessen for antrekket, og ikke minst at hun velger klær som mange har råd til å kjøpe.

Ifølge avisen koster frakken ca. 1100 norske kroner, mens kjolen koster ca. 330 kroner.

<b>DIANAS:</b> Prinsesse Kate hadde på seg prinsesse Dinas øredobber i safir og diamant.
DIANAS: Prinsesse Kate hadde på seg prinsesse Dinas øredobber i safir og diamant. Foto: Karwai Tang/WireImage

Daily Mail skriver også at prinsesse Kate hedret sin avdøde svigermor prinsesse Diana ved å bruke hennes øredobber laget av safir og diamant.

Prins William matchet sin kone perfekt i blå bukser, marineblå jakke og grønn genser.

Les også: (+) Mammaen Elizabeth: Først da hun fikk to barn til, tok hun seg tid til å være mamma

Prins Harrys påstander

Prinsen og prinsessen av Wales besøkte det nye sykehuset i Liverpool for å takke helsearbeidere for deres engasjement. Det toppmoderne sykehuset er det største i landet og tilbyr innlagte pasienter eget bad, designet for å forbedre pasientopplevelsen.

Kate og William virket ikke det minste påvirket av prins Harrys versjon av hverken en verbal krangel mellom Kate og Meghan, om brudepikekjolen til prinsesse Charlotte eller påstander i boken om at William skal ha angrepet Harry fysisk. De valgte ikke å svare på spørsmål fra pressen om disse temaene.

<b>IKKE PREGET:</b> William og Kate virket ikke veldig bekymret over de interne problemene i kongefamilien da de var på tur til Merseyside.
IKKE PREGET: William og Kate virket ikke veldig bekymret over de interne problemene i kongefamilien da de var på tur til Merseyside. Foto: Jon Super-WPA Pool/Getty Images

Prins William svarte imidlertid 81 år gamle Sylvia som ropte til tronarvingen:

– Fortsett Will. Vi elsker deg!

– Det skal jeg gjøre, sa prins William.

Denne saken ble første gang publisert 01/02 2023, og sist oppdatert 01/02 2023.

Les også