Kledde seg ut som Miley

Var VMA-opptredenen det mest grufulle de kunne tenke seg?

Publisert

(SIDE2:) Førstkommende torsdag er det Halloween, men mange feiret den nifse høytiden allerede i helgen. I Hollywood gikk grøsserfesten naturligvis ikke forbi i stillhet, og mange kjente ansikter ble til andre velkente figurer og fjes. De fantasifulle antrekkene ble delt på sosiale medier.

Mange amerikanere valgte dessuten å kle seg ut som rever i år. En butikkeier forteller til TV2 at revedraktene ble revet vekk så snart hun hadde fått dem inn. At Ylvis' musikkvideo «The Fox» er en årsak er det god grunn til å anta.

Det var imidlertid ikke revelooken som var mest populær i Hollywood i år. Derimot grep flere sjansen til å parodiere den barnestjerne Miley Cyrus' opprteden på VMA-utdelingen tidligere i år.

En av dem var Paris Hilton, som virkelig spiller på den tidligere Disney-yndlingens forvandling.

Foto: (Instagram)

Også Playboy-sjef Hugh Hefner og kona Crystal Harris valgte å more seg på bekostning av den unge stjernen. Hvis noen skulle være i tvil så er bildet en parodi på Cyrus' og Robin Thicke's berømte opptreden på VMA-utdelingen.

Jessica Alba hadde imidlertid en litt mer tradisjonell inspirasjonskilde til årets kostyme. Hun og vennene kledde seg ut som hekser, men ikke hvilke som helst hekser. Her poserer de som rollefigurene i The Witches of Eastwick, og Alba er utkledd som Chers rollefigur.

Foto: (Instagram)

Også partyjente Snooki valgte en klassisk Halloween-look. I motsetning til mange andre valgte hun dessuten å gå mer tildekket enn ellers, i sitt anstendige Alice i eventyrland-kostyme.

Foto: (Instagram)

Også Alessandra Ambrosio lot seg inspirere fra Alice i eventyrland-fortellingen. Hun gikk imidlertid for den slemme Hjerterdronningen (Queen of Hearts).

Foto: (Instagram)

Paris Hilton er ikke kjent for å holde seg borte fra festligheter, og nøyde seg ikke med én Halloween-fest. Her er hun kledd opp som en annen verdenskjent blondine, nemlig Barbie.

Foto: (Instagram)

Tidligere bestevenninne og Simple Life-partner, Nicole Richie, gikk for en helt annet stil. «Gledelig Halloween fra dine favoritt #TWINS Arnold Schwarznegger & Danny Devito», skrev hun på Instagram.

Foto: (Instagram)

Glee-sjernen Chris Colfer grep anledningen til å vise litt muskler, ved å kle seg ut som en mer sexy utgave av den legendariske Star Wars-roboten R2D2. På instagram poengterer han at robotens sex appel alltid har blitt ignorert.

Foto: (Instagram)

Denne saken ble første gang publisert 29/10 2013.

Les også