Katy Perry avkrefter ryktene: - Jeg har aldri operert brystene mine

- Gjør det som føles riktig for deg.

Katy Perry under fjorårets Human Rights Campaign i Los Angeles.
Katy Perry under fjorårets Human Rights Campaign i Los Angeles. Foto: Chase Rollins (Pa Photos)
Publisert

Katy Perry (33) er kjent for å farge håret i alle slags farger, slenge på seg gøyale kostymer og gå med vågal sminke. Hun sier likevel at hun aldri har lagt seg under kniven for å endre på utseende sitt.

Det har lenge blitt spekulert i mediene rundt at Katy har operert brystene sine, men sangeren avkrefter ryktene. I et intervju med Refinery29 sier hun at hun aldri har hatt plastisk kirurgi.

- Jeg har bare tatt fillers under øyene mine slik at de ikke ser fullstendig skrekkelige ut. Det anbefaler jeg virkelig til dem som sliter med mørke ringer under øyene. Alt annet er ekte. Folk har en tendens til å tro at brystene mine er falske, men det betyr ikke så mye, sier sangeren.

Les også: Er Katy Perry og Orlando Bloom på dater'n igjen?

Likevel slår ikke Katy fra seg tanken på å gå under kniven. Hun mener at samfunnet er mer mottakelig for plastisk kirurgi. 

- Selvfølgelig skal du være deg selv, men om noen ønsker å ordne seg på nesen for å føle seg bedre, så må de få lov til det. Jeg sier «kjør på»! Gjør det som føles riktig for deg.

Da Katy fikk samme spørsmålet om spekulasjonene av magasinet GQ i 2014, var svaret hennes litt annerledes. I følge US Weekly forteller hun motebladet at hun aldri tatt plastisk kirurgi. 

- Jeg har aldri fikset nesen, haken, kinnet eller bryst. Budskapet mitt om selvtillit er inspirert av å bare være helt naturlig. 

Såå..hva er egentlig sannheten her, Katy? 🤔

Neida! Vi heier på deg, Katy!

Les også: En av åtte unge kvinner har vurdert intimkirurgi

Les også: MTV-pris blir kjønnsnøytral

Denne saken ble første gang publisert 18/01 2018.

Les også